Boy George, pe numele lui adevărat George O’Dowd, a fost ca o stea căzătoare. A strălucit un pic apoi dispărut.

Ajuns acum la 60 de ani, artistul este de nerecunoscut. Supraponderal și cu un aspect neîngrijit, cu greu amintește de personajul colorat de odinioară.

EXCLUSIVE: WOW Boy Is That You? Boy George Looks Almost Unrecognisable As He Dines Out With  FKA TwigsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și nu pentru că nu ar fi talentat, ci pentru că Boy George a adoptat rapid un comportament de „băiat rău” înlănțuind scandaluri legate de consumul de droguri, cu scandalurile de tot felul.

Spre exemplu, în 2005 el fost condamnat să măture străzile din New York fiind acuzat de obstrucţionarea justiţiei, după ce nu s-a prezentat în instanță unde fusese chemat pentru deținere și consum de cocaină.

Puțin mai târziu, în 2007, el a fost condamnat să execute o pedeapsă de 15 luni de închisoare pentru un că ar fi abuzat de o escortă masculină.

După perioada petrecută în închisoare, Boy George a devenit vegetarian, a slăbit și chiar și-a lansat propria linie de machiaj.

Totul părea să fie din nou în ordine în viața cântărețului până când, după o perioadă de liniște, Boy George a fost acuzat că ar fi încercat să fraudeze 180.000 de lire de la actualul baterist al trupei care îi acuză și de demitere nejustificată după 37 de ani.

Citește și: Cu sticla în mână, dansând până dimineața! Cara Delevingne a petrecut până nu a mai putut

xLa doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani