Fotomodel și actriță,  Raquel a fost printre primele femei care a pozat în prestigioasa revistă pentru bărbați, Playboy. În 1966, ea a devenit un adevărat sex-simbol în întreaga lume după ce a apărut în lenjerie intimă în filmul „One Million Years B.C.”.

Raquel Welch, în 1967SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

A fost cea mai dorită femeie din lume

Astfel, după doar patru ani a fost numită de Playboy „cea mai dorită femeie a deceniului”. Raquel a avut rezultate spectaculoase, nu doar ca model, ci și ca actriță. În 1974,   a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din „Cei trei mușchetari”. De asemenea, ea a făcut furori în 2001, și în filul „Legally Blonde”, unde a jucat rolul văduvei bogate,  Windham-Vandermark, alături de  Reese Witherspoon și Selma Blair.

Recent, a împlinit 77 de ani și este printre puținele femei care a trecut cu brio testul timpului, îmbătrânind frumos și reușind să-și păstreze trăsăturile perfecte. Welch e la fel de frumoasă ca în tinerețe și reușește și acum să atragă toate privirile. Așa s-a întâmplat recent când și-a făcut apariția pe covorul roșu la premiera unui film.

Secretele de frumusețe ale lui Raquel sunt însă simple. Aceasta merge zilnic pe jos, își protejează tenul de razele soarelui, iar în timpul liber, când nu e nevoită să apară în lumina reflectoarelor, evită să se machieze. Așa s-a întâmplat și luna trecută, când a fost surprinsă, la plimbare, cu pălărie și eșarfă pe cap, și fără pic de machiaj.

Citește și: