Astăzi, actriţa se mândreşte cu odraslele ei. Băieţii au crescut şi seamănă destul de bine cu celebra lor mamă. În afară de gemeni, care luna viitoare vorm împlini 26 de ani, diva mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Seymour, care a apărut în filme precum „Live and Let Die” şi „Dr. Quinn, Medicine Woman”, a reuşit să fie mamă cu normă întreagă chiar când cariera ei era la apogeu.

Seymour a simţit prima oară gustul maternităţii în 1982, când era măritată cu primul ei soţ, omul de afaceri britanic David Flynn.

Cei doi s-au căsătorit în 1981, iar în anul următor şi-au extins familia odată cu naşterea primului lor copil, Katherine Flynn. Al doilea copil, Sean Flynn, s-a născut în 1985. El a fost ultimul urmaş pe care l-au avut împreună, pentru că, în 1992, cei doi au mers pe căi separate. După divorţ, actriţa s-a căsătorit cu un coleg, James Keach.

Cei doi au devenit o familie în 1993 şi i-au întâmpinat pe gemenii John Stacy Keach şi Kristopher Steven Keach în 1995. Nu a fost uşor, deoarece vedeta avea deja peste 40 de ani la acea vreme. Actriţa a pierdut o sarcină la un moment dat, dar, într-un final a avut noroc.

vea-44-de-ani-cand-i-a-adus-pe-lumeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Potrivit celor spuse de Seymour, medicii au avertizat-o că vor exista complicaţii, deoarece trecuse deja de 40 de ani. Seymour nu a acordat atenţie avertismentelor, poate pentru că avea convingerea că cel mai mare obstacol era acela de a concepe şi de a duce sarcina la termen. S-a înşelat însă şi a fost la un pas de moarte din cauza asta.

Actriţa a recurs la fertilizarea in vitro şi a fost informată că cel mai probabil va fi vorba de o naştere multiplă. Ceea ce nu se aştepta nimeni era să fie diagnosticată cu preeclampsie.

Preeclampsia este o complicaţie ce apare în timpul sarcinii şi este caracterizată de tensiunea arterială crescută, care începe, de obicei, după 20 de săptămâni de sarcină.

Poate duce la complicaţii grave, uneori chiar fatale, atât pentru mamă, cât şi pentru copil. Seymour nu a fost diagnosticată cu această afecţiune decât târziu în sarcină. Din fericire pentru ea, bebeluşii au sosit cu şase săptămâni mai devreme.

Din motive întemeiate, Seymour şi Keach au decis să renunţe la a mai avea copii, iar în 2015, după mai bine de 20 de căsătorie, au divorţat. Unul dintre gemeni îi calcă pe urme, fiindu-i coleg de breaslă.

Seymour a ajuns la altar de patru ori. În afară de David Flynn şi James Keach, ea a mai fost căsătorită şi cu Michael Attenborough, fiul lui Richard Attenborough, între 1971 şi 1973, apoi cu Geoffrey Planer din 1977 până în 1978.

Vezi și Jane Seymour a împlinit 70 de ani. Cele mai recente imagini cu ea i-au uimit pe fani

Citește și:

El este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, dar cum arată copiii lui Jason Momoa

A fost abuzată sexual la doar 9 ani. Dezvăluirea cutremurătoare făcută de Gloria Estefan