Yulia Volkova și Lena Katina s-au lansat la începutul anilor 2000, dar au iscat controverse puternice cu atitudinea lor nonconformistă și indecentă pe care o afișau atât pe scenă, cât și în videoclipuri. Bruneta și roșcata pozau în școlărițe lesbiene, fiind minore la vremea respectivă, însă după ce proiectul t.A.T.u s-a încheiat, acestea au declarat că a fost doar o strategie de marketing.

Mai mult decât atât, Yulia a declarat că dacă fiul ei ar fi gay, l-ar condamna și nu ar fi de acord cu alegerea lui, cu toate că de curând tot ea a declarat că înainte de a se căsători a fost bisexuală. Din anul 2009, atât Yulia, cât și Lena au pornit pe drumuri separate și au ales o carieră solo, însă succesul din adolescență nu au mai reușit să-l atingă niciodată. Fapt pentru care, cele două au decis să se reunească, în 2022, și să-și încerce din nou norocul împreună.

profimedia-0069637489SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Cele două rusoaice nu mai seamănă deloc cu fetițele controversate de atunci, ci s-au transformat în două femei extrem de frumoase, chiar dacă viața nu a fost chiar blândă cu ele. Yulia Volkova, jumătatea brunetă a trupei t.A.T.u, în vârstă de 38 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian în anul 2014, moment în care totul avea să se schimbe. După două operații pentru îndepărtarea tumorii, din cauza unei erori medicale, laringele i-a fost afectat, iar Yulia și-a pierdut vocea, ceea ce însemna că întreaga sa carieră era compromisă.

Roșcata Lena Katina, gravidă pentru a doua oară

„Când m-am trezit din anestezie am vrut să vorbesc, dar nu aveam deloc vocea. A fost cel mai critic moment din viaţa mea”, povestea la momentul respectiv bruneta. Ulterior, Yulia a urmat tratamente complexe de recuperare. După două operații în Germania pentru recuperarea vocii, verdictul continua neschimbat. Când șansele păreau a fi pierdute definitiv, vindecarea a venit în urma unei operații pe care a făcut-o la Seoul, iar Yulia și-a recăpătat vocea, continuând să lanseze noi melodii. Yulia Volkova este căsătorită și are doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 15 ani.

Lena Katina și soțul ei, Dmitry Spiridonov. Foto: Profimedia

Roșcata Lena Katina (38 de ani) a anunțat, recent, că așteaptă al doilea copil. În 2022, ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Dmitry Spiridonov, acesta fiind cel de-al doilea mariaj pentru ea. Lena a mai fost căsătorită între anii 2013 și 2019 cu Sasha Kuzmanovic, alături de care are un băiat de opt ani.

„După cum știți, mă pregătesc să devin mamă pentru a doua oară, iar astăzi voi împărtăși cum și de ce am decis să păstrăm cordonul ombilical în timpul travaliului! Procedura este nedureroasă pentru mamă și copil și absolut sigură. Și cel mai important, este posibil să se colecteze celule stem hematopoietice numai în timpul nașterii (celule capabile să se transforme în orice tip de celulă adultă funcţională a sângelui şi a sistemului imunitar)”, a scris cântăreața pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare cu un kit de celule stem. Foto: Profimedia/ Instagram

Citește și: 20 de vedete din România care nu vor să-și arate copiii. Smiley și Gina Pistol nu sunt singurii

Citește și: Cristina Dochianu a împlinit 39 de ani. Cum arată azi mămica-eroină cu 4 copii și cine e bărbatul pentru care a renunțat la televiziune