Yulia Volkova și Lena Katina s-au lansat la începutul anilor 2000, dar au iscat controverse puternice cu atitudinea lor nonconformistă și indecentă pe care o afișau atât pe scenă, cât și în videoclipuri. Bruneta și roșcata pozau în școlărițe lesbiene, fiind minore la vremea respectivă, însă după ce proiectul t.A.T.u s-a încheiat acestea au declarat că a fost doar o strategie de marketing.

Mai mult de atât, Yulia a declarat că dacă fiul său ar fi gay l-ar condamna și nu ar fi de acord cu alegerea lui, cu toate că de curând tot ea a declarat că înainte de a se căsători a fost bisexuală. Din anul 2009, atât Yulia, cât și Lena au pornit pe drumuri separate și au ales o carieră solo, însă succesul din adolescență nu au mai reușit să-l atingă niciodată. Fapt pentru care, cele două au decis să se reunească și să-și încerce din nou norocul împreună.

profimedia-0069637489SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Cele două rusoaice de la t.A.T.u. au anunțat că se reunesc în 2022 și le-au cerut fanilor sugestii cu privire la cine ar trebui să li se alăture în calitate de invitați la concertul lor viitor.

Cele două nu mai seamănă deloc cu fetițele controversate de atunci, ci s-au transformat în două femei extrem de frumoase, chiar dacă viața nu a fost chiar blândă cu ele. Yulia Volkova, jumătatea brunetă a trupei t.A.T.u, în vârstă de 36 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian în anul 2014, moment în care totul avea să se schimbe. După două operații pentru îndepărtarea tumorii, din cauza unei erori medicale, laringele i-a fost afectat, iar Yulia și-a pierdut vocea, ceea ce însemna că întreaga sa carieră era compromisă.

„Când m-am trezit din anestezie am vrut să vorbesc, dar nu aveam deloc vocea. A fost cel mai critic moment din viaţa mea”, – povestea la momentul respectiv bruneta. Ulterior, Yulia a urmat tratamente complexe de recuperare. După două operații în Germania pentru recuperarea vocii, verdictul continua neschimbat. Când șansele păreau a fi pierdute definitiv, vindecarea a venit în urma unei operații pe care a făcut-o la Seoul, iar Yulia și-a recăpătat vocea, continuând să lanseze noi melodii.

Yulia Volkova este căsătorită și are doi copii, o fată de 16 ani şi un băiat de 13 ani. Pe de altă parte, și colega sa de trupă, roșcata Lena Katina( 37de ani) , s-a căsătorit și, în urmă cu 6 ani, a devenit mama unui băiețel.

Foto: Profimedia/ Instagram