Christopher Schwarzenegger (24 de ani) s-a schimbat total față de anii trecuți, când era supraponderal și abia se mai mișca din cauza kilogramelor în plus. Acum silueta lui s-a schimbat și se mândrește cu un corp bine tonifiat.

Deranjat de articolele apărute despre el și despre faptul că a fost criticat că tatăl lui a fost Mr Universe și arată la 74 de ani mai bine decât fiul lui, Cristopher a decis că este momentul să facă o schimbare și să scape de kilogramele nedorite. Acum la aproape doi ani distanță se văd rezultate, iar tânărul e de nerecunoscut.

Acum nu doar că e mai slab, dar și-a schimbat și tunsoarea și s-a transformat într-un tânăr atrăgător.

Christopher Schwarzenegger Arrives For Lunch In Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

În ultimul timp, Christopher a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe procesul lui de slăbit, fiind acum pregătit să iasă în lume, după ce a devenit mai încrezător în sine, odată cu pierderea în greutate.

Acum îi va face concurență fratelui său, Patrick Schwarzenegger care postează adesea imagini în care se antrenează din greu, fiind mândru de pătrățelele sale de pe abdomen. El are o carieră de succes ca fotomodel și actor.

Între timp, copilul din flori al lui Arnold, Joseph Baena, a postat adesea fotografii cu el din sala de antrenamente, lăudându-se cu trupul său de invidiat și cu faptul că îi calcă pe urme tatălui său.

Foto: Profimedia

Citește și:

Celebra Katie Price și-a șocat fanii! Vedeta e complet desfigurată!