Christopher Schwarzenegger (23 de ani) s-a schimbat total față de anul trecut, când a fost surprins la plajă cu fratele lui, Patrick. Fiul cel mic al actorului era supraponderal și abia se mai mișca din cauza kilogramelor în plus, dar acum silueta lui s-a schimbat. Deranjat de articolele apărute despre el și despre faptul că a fost criticat că tatăl lui a fost Mr Universe și arată la 73 de ani mai bine decât fiul lui, Cristopher a decis că este momentul să facă o schimbare și să scape de kilogramele nedorite. Acum la un an distanță se văd rezultate, iar tânărul e de nerecunoscut.

Acum nu doar că e mai slab, dar și-a schimbat și tunsoarea și s-a transformat într-un tânăr atrăgător.

EXCLUSIVE: Christopher Schwarzenegger goes swimming shirtless at the beachSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În ultimul timp, Christopher a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe procesul lui de slăbit, fiind acum pregătit să iasă în lume, după ce a devenit mai încrezător în sine, odată cu pierderea în greutate.

Acum îi va face concurență fratelui său, Patrick Schwarzenegger care postează adesea imagini în care se antrenează din greu, fiind mândru de pătrățelele sale de pe abdomen. El are o carieră de succes ca fotomodel și actor.

Între timp, copilul din flori al lui Arnold, Joseph Baena, a postat adesea fotografii cu el din sala de antrenamente, lăudându-se cu trupul său de invidiat și cu faptul că îi calcă pe urme tatălui său.

Foto: Profimedia

Citește și:

Celebra Katie Price și-a șocat fanii! Vedeta e complet desfigurată!

A împlinit 72 de ani. Vedeta care pare că a descoperit elixirul tinereții. Care e secretul ei?