Actorul, în vârstă de 71 de ani,  a fost surprins recent de paparazzi la o plimbare alături de iubita lui, Heather Milligan, în vârstă de 43 de ani, de profesie terapeut. Însă, dacă până acum nu-și arăta deloc vârsta, având mare grijă de aspectul lui fizic, starul din „Terminatorul” și-a uimit acum fanii.

Cum arată Arnold Schwarzenegger la 71 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Copilăria tragică l-a făcut pe Arnold Schwarzenegger omul de succes din prezent. Dramele prin care a trecut sunt greu de imaginat

Arnold Schwarzenegger a renunțat să-și mai vopsească părul

Acesta şi-a lăsat barbă şi a albit total, renunțând se pare să-și mai vopsească părul ca până acum. Cu toate acestea, el continuă să afișeze un trup bine lucrat, fiind încă un client fidel al sălilor de sport.

Născut în Austria pe 30 iulie 1947, s-a despărțit cu mare scandal de soția sa, jurnalista Maria Shriver, în 2011, când s-a aflat că el mai are un băiat de 14 ani, cu menajera familiei, Mildred Patricia ‘Patty’ Baena. Deși cei doi nu au semnat nici acum, după șapte ani, actele de divorț, Arnold și-a văzut mai departe de viață și a  început o relație cu o blondă superbă.

În mod surprinzător, se pare că cei doi formează un cuplu din iulie 2015, însă și-au ținut relația ascunsă până acum, sperând că se va termina divorțul actorului, însă fără succes.

Citește și: