Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, au pregătit chiar și camera copilului. Deși initial ea voia să-i facă camera lui, vedeta a mărturisit că se simte atât de atașată de el, încât vrea să-l țină cu ea în camera. Ea i-a cumpărat pătuțul, i-a spălat și i-a călcat hăinuțele pe care le va purta până la șase luni și i-a cumpărat și hăinuțe până la vârsta de cinci ani.

Cum arată apartamentul în care locuiește Flavia Mihășan. Însărcinată în șapte luni, abia așteaptă să-și țină copilul în brațeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Blonda a dezvălui că ea și tatăl copilului au ales deja numele pentru micuț, dar se va decide exact cum se va chema în ziua în care va veni pe lume. Dani Oțil a făcut o glumă în timpul declarațiilor și i-a sugerat fostei sale colege să-i pună numele său bebelușului sau al lui Răzvan Simion.

Citește și: Divorț cu scandal pentru fosta prima doamnă! Angelica Rivera are pretenții fabuloase la divorț. Ce i-a cerut fostului soț

Flavia locuiește într-un apartament superb

“ Bebelușul este… It’s a boy (n.r.: Este băiat)! (…). Sunt pregătită emoțional, abia aștept să îl cunosc. (…). Avem opțiuni, am trei opțiuni (n.r.: pentru numele bebelușului). (…). Avem pătuțul și niște hăinuțe, până la 3-4-5 ani”, a dezvăluit Flavia Mihășan în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”.

“Stăm aici și lăcrimăm de dorul tău. Ne întrebăm dacă măcar numele al doilea va fi al unuia dintre noi”, a spus Dani Oțil la un moment dat.

Fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit cine vor fi nașii copilului ei: Andra Gheorghe, cunoscută drept Cocuța, care face o echipă cu Bogdan Boantă, colegul ei, la “Asia Express”.

“Cocuța și Boantă vor fi nașii. Cocuța m-a asaltat de când a aflat că sunt însărcinată: «Nu-i așa că voi fi nașă?»”, a mărturisit Flavia Mihășan.

Însă, ceea ce a atras atenția fanilor a fost casa superbă a vedetei. Flavia locuiește într-un apartament imens, foarte luminos și are niște finisaje foarte frumoase. Mobilat în stil minimalist, casa ei pare foarte primitoare (vezi Galeria FOTO).

Citește și: