”Viața era mult mai simplă atunci…”, a scris vedeta noastră pe Instagram, unde a postat instantantaneul vechi de câteva decenii.

Poza a fost răsplătită cu aproape 30.000 de aprecieri, dovadă că vedeta noastră e și foarte iubită.

Iar dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, îți spunem că acum, copila devenită femeie este mamă a trei copii. Unul din prima căsătorie și doi cu actualul partener, cu care încă nu s-a căsătorit. Nunta e însă o chestiune de timp, fiind deja în planuri.

E vorba despre Antonia, cea care a reușit să-și facă o familie superbă împreună cu Alex Velea. Inclusiv copilăria a făcut-o să fie omul de azi.

Amintiri din copilăria Antoniei

Dar iată ce povestea vedeta despre copilăria ei. Avea doar 5 ani când părinții au decis să se mute în Statele Unite. Cu toate că i-a fost greu să se acomodeze, în cele din urmă micuța Antonia și-a făcut prieteni și s-a integrat.

Prima oară a locuit în Utah, după care, la scurt timp, s-a mutat în Nevada, Las Vegas, când avea 14 ani. Și acum mai ține legătura cu o prietenă din copilărie, din SUA, deși sunt depărțite de mii de kilometri.

”Când aveam 5 ani, am plecat cu părinţii mei în Statele Unite. Aveam nişte prieteni acolo şi eu am făcut şcoala acolo, din clasa întâi şi până în clasa a XII-a.

Prima dată am stat în Utah, după care ne-am mutat în Nevada, în Las Vegas, când aveam 13-14 ani. Aveam prieteni acolo.

Chiar ieri am vorbit cu singura prietenă care mi-a rămas de-acolo, din păcate. Am crescut cu ea, am cunoscut-o când aveam 9 ani şi ea 10, iar acum ea are doi copii. E foarte ciudat s-o văd aşa, deşi şi eu am doi copii“, a declarat Antonia în urmă cu ceva timp.

Antonia: ”Las Vegas devenise foarte periculos”

Las Vegas-ul, orașul în care locuia când era adolescentă, nu era însă un loc sigur, așa că părinții nu prea o lăsau la petreceri, ăși amintește Antonia.

”Sunt singurul copil, nu mai am fraţi, iar părinţii mei erau stricţi. Iar eu mă ofticam, pentru că ştiam că sunt un copil bun, că-i spun unde mă duc şi la ce oră vin înapoi, dar nu mă lăsau să mă duc peste tot unde aş fi vrut.

Mai ales în Las Vegas, unde devenise foarte periculos, pe când aveam 16 ani, când foarte mulţi copii mureau din cauza accesului facil la arme. La modul că te duceai la o petrecere şi te trezeai că ajungi împuşcat.

Eu am avut doi prieteni care au fost răniţi, dar erau cuminţi, nu aveau legătură cu gaşca care avea arme şi care se răzbunau pe oricine. Era foarte periculos şi părinţii mei s-au speriat şi nu m-au mai lăsat să mai ies“, a mai povestit vedeta.

Vezi și Antonia, fără pic de machiaj și cu imperfecțiunile la vedere. Fotografiile devenite virale

Citește și:

Alex Velea, despre cum a început relația cu Antonia: ”Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea”

Florin Ristei a spus adevărul despre ce s-a întâmplat la ”X Factor” în 2013