Antonia (28 de ani) are o siluetă de invidiat și trăsături extrem de frumoase. Deși tot timpul la televizor și pe scenă apare machiată și mereu aranjată la patru ace, artista a publicat vineri o imagine pe Instagram în care apare fără pic de machiaj. Spre deosebire de alte vedete, cântăreața, mama a trei copii,  uimește cu tenul ei impecabil și e mult mai frumoasă fără machiaj.

Acest lucru nu e de mirare, având în vedere că că și mama ei, de 50 ani arată spectaculos și nu-și arată deloc vârsta, părând mai degrabă sora Antoniei. Denise recunoaște că are gene bune și nu a apelat la chirurgia estetică pentru a arăta așa, iar fiica ei o moștenește.

Citește și:Andreea Marin împlinește astăzi 43 de ani. Mesaj emoționant de ziua ei. Ce spune despre oamenii din viața ei

Antonia ține o dietă echilibrată cu multe grăsimi sănătoase

Deși a devenit mama a trei copii, aceasta și-a recăpătat fără probleme silueta care a consacrat-o , într-un timp foarte scurt. Iubita lui Alex Velea recunoaște că face și ea mult sport, dar are și o dietă echilibrată, în care consumă multe grăsimi sănătoase și fibre.

Alex și Antonia  au împreună doi băieți, iar artista mai are şi o fetiţă, Maya (7 ani), din căsătoria cu afaceristul italian Vicenzo Castellano, care locuieşte în Italia alături de bunicii ei şi pentru custodia căreia cei doi se luptă de câţiva ani.

Citește și: