Și dacă nu ai ghicit despre cine este vorba, ”Tăcerea mieilor” îți spune ceva? Da, este vorba despre Anthony Hopkins, unul dintre cei mai mari actori în viață, ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani. La sfârșitul acestui an, chiar pe 31 decembrie, acesta va împlini 83 de ani!

”Acesta este screensaver-ul meu și îmi spun adesea: Ne-am descurcat bine, copile!”, acesta este comentariul scris de actor în dreptul fotografie postate pe Instagram. O aducere aminte a unei vieți pline de experiențe fericite. O poză veche de 77 de ani, care îi readuce actorului, aflat de luni bune în carantină, bucuria.

Actorul s-a autoizolat în casă din 1 martie, când a început pandemia pe teritoriul SUA, și la 26 noiembrie a bifat cea de 270-a zi de izolare autoimpusă. În ciuda vârstei, a fost extrem de activ pe rețelele de socializare, unde a postat inclusiv filmulețe cu el cântând la pian pentru pisica sa.

Fotografia îl înfățișează la vârsta de cinci ani. ”Băiatul cu urechile clăpăuge din fotografie încă se mai joacă și azi”, a mai spus el, trâdând astfel pofta de viață pe care încă o mai are.

Actorul, distins cu Oscar, Bafta și Emmy, este la a treia căsătorie, el petrecându-și autoizolarea cu soția lui, Stella Arroyave. Sir Anthony Hopkins, la origine galez, are o singură fată, din prima căsătorie, dar cu care nu ține legătura, acesta fiind unul dintre regretele vieții sale.

Vezi și Ce face Anthony Hopkins în carantină, la 82 de ani: ”Mare parte dintre prietenii mei au murit”

Citește și:

Thalia, schimbare spectaculoasă de look: Regina Telenovelelor a întinerit cu 20 ani!

Unde s-a mutat George Burcea după despărțirea de Andreea Bălan