Prin aceste stări a trecut ieri și Andreea Raicu și nu a rezistat pornirii de a posta pe Instagram o fotografie cu ea, din primii ani de viață.

 

View this post on Instagram

 

Una dintre pozele mele preferate din copilarie… are atat de multe amintiri si emotii adunate….doar inchid ochii si simt libertatea si bucuria sincera pe care doar copiii o au si pe care cei mai multi o pierd cand cresc. Nu le da voie sa moara, bucura-te cat mai mult de ele. Doar asa viata va fi mai frumoasa si mai usoara. “Joaca-te chiar si atunci cand lucrurile sunt serioase, nu mai analiza atat, nu te mai gandi la ce ce vor spune ceilalti sau cum vei arata… just be playful and enjoy life….” asta imi spun mie si ti spun si tie. La multi ani copilului din tine pe care sper sa il vezi in fiecare zi💞 #RaicuLifestyle

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

”Una dintre pozele mele preferate din copilarie… are atat de multe amintiri si emotii adunate…. doar inchid ochii si simt libertatea si bucuria sincera pe care doar copiii o au si pe care cei mai multi o pierd cand cresc.

Nu le da voie sa moara, bucura-te cat mai mult de ele! Doar asa viata va fi mai frumoasa si mai usoara.

Joaca-te chiar si atunci cand lucrurile sunt serioase, nu mai analiza atat, nu te mai gandi la ce ce vor spune ceilalti sau cum vei arata… just be playful and enjoy life…. – asta imi spun mie si-ti spun si tie. La multi ani copilului din tine pe care sper sa il vezi in fiecare zi”, a scris Andreea Raicu lângă instantaneul care arată că anii nu au schimbat-o deloc.

De altfel, asta observă și fanii: ”In afara de faptul ca te-ai înălțat si ti-ai schimbat culoarea parului, in rest nu pare ca timpul a trecut peste tine”.

”Ce frumusete de copil! Andreea, esti aproape neschimbata!”, ii scrie, pe buna dreptate, altcineva.

Vezi și Andreea Raicu a vorbit despre problemele ei de sănătate! Ce s-a întâmplat cu vedeta și care e starea ei acum

Citește și: