Vedeta a postat pe Instagram nu o fotografie cu fiica ei, Violeta, ci cu ea, în vremea în care învăța să facă primii pași.

Îmbrăcată în pantaloni scurți și cu o bluziță cu un guler supradimensionat, Andreea Marin, pe atunci doar un pui de om, are acea curiozitate în ochi, care o reprezintă și acum, după cum bine punctează un fan: ”Aveai curiozitatea în priviri de mică… acea curiozitae neliniștită te-a făcut omul minunat de azi…”.

Altcineva i-a scris șugubăț: ”Ai fost Barbie de mică!”.

Andreea Marin a alăturat fotografiei și un scurt, dar emoționant comentariu: ”Întotdeauna, în prima zi după vacanță, mă simt ca… la primul pas. În fotografie aveam în jur de un anișor. Atunci, mâna tatei mă ghida pe un nou drum. Acum, trebuie să-l creez eu însămi.

Un nou început depinde doar de imaginația, voința și efortul nostru. Să-l creionam, așadar! Drum bun pe o nouă cărare!”, a scris vedeta pe Instagram, adăugând și câteva hastaguri simbolice: #create #newbeginnings#pretuiesteviata.

Comentariul vedetei nu avea cum să rămână fără ecou. Printre like-uri și aprecieri, cineva i-a scris: ” M-ai impresionat cu mâna tatei….”.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin, în costumație africană: ”Cleopatra de România!”

Citește și: