Alături de imagini, vedeta a postat și un mesaj emoționant, legat de oamenii dragi pe care i-a pierdut în toți acești ani.

Andreea Marin le-a mărturisit fanilor că a privit zece ore fotografiile și scrisorile păstrate.

„Am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi…

Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…”, a scris Andreea Marin, în dreptul fotografiilor publicate pe contul său de Instagram.

Andreea-Marin-bebelusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Andreea Marin a mărturisit că a plâns în timp ce a răsfoit fotografiile și scrisorile din trecut, aducându-și aminte de bucuriile și durerile pe care le-a simțit de-a lungul vieții.

„Nu e un sentiment ușor, dar nu-mi place să pun pe umerii nimănui momentele mele grele, care au existat din plin, echilibrând balanța vieții mele. Așa că ziua de ieri a fost despre rădăcini, despre dureri și bucurii readuse la lumină și privite în ochi, asumate, despre povestea vieții mele, cu bune, cu rele, care merge mai departe”, a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Prezentatoarea în vârstă de 46 de ani a mărturisit că cel mai dificil i-a fost să parcurgă scrisorile bunicilor.

„Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților (unele nu îmi erau destinate, dar le-am primit „moștenire” când ei n-au mai fost și m-am regăsit în ele, în povestirile lor, alături de cei dragi), rândurile surorii mele, pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate și cinste, dragoste fără ocolișuri, mereu o caldă îmbrățișare.

Din incursiunea în trecut, vedeta a ales 10 fotografii reprezentative, precizând că au fost realizate în copilărie, în adolescență și la începutul carierei sale de om de televiziune.

„Am ales 10 imagini de la diferite vârste, încă din primul an de viață, apoi crescând alături de familie, anii adolescenței la școală sau la competițiile de handbal, iar ultima fotografie e în cabina de machiaj la televiziune, pe când eram om de știri. Și de aici, povestea o cunoașteți…”, a conchis Andreea Marin.

Vezi și Fotografie nemaivăzută cu Andreea Marin și Violeta, când era doar un bebeluș. Mesajul înduioșător al vedetei: ”Oriunde ai fi”

Citește și:

Romina Power, schimbare totală de look. Imaginea cu care fost soție a lui Al Bano și-a uimit fanii

Alexandra Nechita a devenit mămică de băiețel. Ce nume deosebit are