Andreea Ibacka și Cabral vor deveni în curând părinți. Frumoasa blondă este însărcinată în nouă luni, însă arată senzațional. Se pare că îi priește sarcina și parcă devine pe zi ce trece mai frumoasă.

Superba actriță se mândrește cu faptul că nu a luat foarte mult în sarcină, însă recunoaște că a fost și foarte atentă cu corpul ei și a avut grijă să-și îngrijească foarte bine pielea ca să nu rămână cu vergeturi în urma nașterii.

01.-Andreea-Ibacka-cumparaturi-BringoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„În linii mari, pentru a răspunde nevoilor ei, pielea ta presupune doar de un strop de atenție suplimentară față de rutina obișnuită. Concret, dacă ai rămas însărcinată ar fi bine să elimini din uz produsele anti-acneice clasice (cu toate că în primul trimestru de sarcină te-ai putea confrunta cu afecțiunea aceasta din pricina hormonilor, caz în care ar fi bine să consulți un medic dermatolog), dar și cremele sau loțiunile cu efect antirid/ anti-îmbătrânire. Nu-ți fac capul calendar în materie de ingrediente notate pe ambalajele produselor tale cosmetice, dar mi-ar plăcea să știi să te ferești în sarcină de produsele ce conțin retinoizi(retinoid și alte cuvinte compuse, în engleză)”, a scris Andreea pe blogul ei.

Andreea Ibacka va naște luna aceasta

„Află că uleiul anti-vergeturi poate face minuni! Acesta contribuie la reducerea posibilității formării vergeturilor în timpul sarcinii (dar și în timpul puseelor de creștere la adolescenți și în perioadele de creștere rapidă în greutate). Și o spun acum, ajunsă la 33 de săptămâni de sarcină (luna a 8-a), plus 8 kilograme, cu o ”talie” de 93 cm ce a pornit din 62. Și zero rupturi de piele, zero vergeturi sau cum mai vrei tu să le numești. Desigur, rămâne de reevaluat situația și post-partum…”, a mai spus Andreea, la începutul lunii.

 Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți  în luna noiembrie și au dat vestea, într-un mod cu totul inedit. Andreea a făcut o postare pe pe blogul ei, unde a publicat o imagine cu ea și Cabral, alături de un cărucior și de cățeii lor, care poartă diverse mesaje la gât. Ea a povestit la „Vorbește lumea”  că  nu au vrut să spună nimic până nu s-au asigurat că sarcina decurge bine.  Andreea și Cabral vor avea o fetiță.

”Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut.  Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început. N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele…”, a mărturisit Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni TV.

Foto: andreeaibacka.ro

Citește și: