Pe lângă postările de la sala de pilates, unde merge cu regularitate pentru a-și întreține silueta, pozele cu copiii ei, Alexia și Aris, de care este foarte mândră, sau pozele de la evenimentele la care participă, Andreea Esca mai umblă din când în când și la cufărul cu amintiri, de unde scoate adevărate comori.

Așa fanii ei i-au putut cunoaște părinții, atât cum arată aceștia cum, dar și cum arătau în tinerețe, dar au putut aflași care sunt mâncărurile preferate ale vedetei, la loc de cinste aflându-se salata de vinete, pe care o prepară cu mare talent.

Vezi și Cum arată și cine este mama Andreei Esca. La doar 9 ani, a trecut prin clipe foarte grele

Cum arăta Andreea Esca în 1991

Recent, Andreea le-a arătat fanilor săi o imagine de acum 30 de ani, pe când avea doar 19 ani și își lua permisul de conducere. Cu părul șaten, natural și lung, ușor ondulat, o inocență și o prospețime de proaspăt adult cu responsabilități, Andreea era fermecătoare.

„Pe 13 decembrie, acum fix 30 de ani, îmi luam carnetul de “șofer”, iar aceasta este fotografia de pe el. Mă gândesc să scriu în Alist Magazine cum a fost… Povestea din spatele pozei rămâne însa doar la mine! Tu când ți-ai luat permisul?”, a scris Andreea Esca în dreptul pozei pe care o păstrează și astăzi.

Citește și:

Problemele nu se mai termină pentru Mioara Roman. Oana: ”Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf”

Starul din „Singur acasă”, Devin Ratray, este acuzat că a încercat să-și sugrume iubita