Andreea Bănică a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, cucerind publicul cu vocea ei, dar și cu corpul ei bine sculptat, energia, frumusețea și picioarele interminabil de lungi.

Recent, artista s-a filmat pe Instastory acasă, în pijama și fără pic de machiaj, cât se poate de naturală, abia ieșită din baie, iar aceasta arată spectaculos la 42 de ani. Andreea Bănică are un ten impecabil și nu are niciun rid pe chip, putând să le facă concurență și tinerelor de 20 de ani.

A-BanicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Artista a fost acuzată de fani că ar fi făcut vizite la cabinetul medicului estetician și a exagerat cu intervențiile la nivelul feței, însă Andreea a negat, spunând că nu și-a făcut nicio operație, ci „de vină” ar fi machiajul.

„Nu am avut niciodată o problema să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta linistita și fără machiaj.

Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. Așa am procedat de la începuturile carierei mele pentru că mi-am dorit să arăt frumos în fața publicului; e o dovada de respect, așa consider(…)Eu am învățat să mă iubesc așa imperfectă cum sunt, mă afișez așa cum sunt pentru că am încredere în mine, ca femeie, dar, recunosc, iubesc machiajul și felul în care ne pune în evidență tot ce e mai bun.

Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeti foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj facut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine! ”, a scris Andreea Bănică pe contul de socializare.”, a scris Andreea pe rețelele de socializare.

Cu sau fără intervenții estetice, Andreea este într-adevăr o femeie frumoasă și se mândrește și ea de felul în care arată. Mai mult, ea a lansat recent un album cu colinde de Crăciun, împreună cu fiica ei, Sofia. Micuța nu a moștenit doar talentul mamei ei, ci și frumusețea Andreei și îi seamănă perfect. Micuța e copia fidelă a mamei ei.

Citește și:

De ce nu vrea nimeni să locuiască în casa lui Harry şi a lui Meghan? Prinţesa Eugenie şi soţul ei au părăsit locuinţa după doar şase săptămâni

Fiul lui Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui său. La ce post TV va putea fi urmărit?