Abdomenul ei e aproape refăcut, după cum se poate vedea din fotografiile pe care cântăreața le-a postat pe Instagram. A postat atât poze cu abdomenul ei din prezent, cât și cu burtica de gravidă, chiar înainte de a naște, iar deosebirea e una de la cer la pământ.

”13 zile de la nastere… (…) Daca va intrebati cum de am slabit asa repede, s-a intamplat deoarece 4 zile la terapie intensiva si in salon, am “mancat” numai perfuzii + ca am purtat si centura”, a scris Andreea Bălan duminică pe contul de socializare.

Ce urmează acum pentru vedetă, devenită mamă a două fetițe? ”Acum iau multe vitamine (+antibiotic si injectii cu Clexan) ca sa ma recuperez si sa am energie”. Iar cel care îi face injecțiile (în burtă) este chiar soțul ei, după cum a recunoscut Andreea zilele trecute.

Deși a trecut practic pe lângă moarte, ea fiind la un moment dat resuscitată imediat după operația de cezariană, Andreea Bălan e pe drumul cel bun, spre recuperare. Afirmă că micuța Clara merită toată durerea și toate sacrificiile. Și, într-adevăr, bebelușul este unul frumos și sănătos, așa cum și-ar dori orice mămică.

Vezi și Detalii din infern. Andreea Bălan, despre momentele când era intubată, pe masa de operație: ”Mi-a pupat piciorușul!”

Citește și: