E brunetă, așa că e greu de recunoscut așa, și e mama a doi copii. Soțul ei a fost cântăreț, este actor și unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi.

Dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, află că i-a dăruit acestuia doi copii, o fată și un băiat. De altfel, petrecerea de botez a celui mic chiar a avut loc recent și a fost un eveniment în toată regula, inclusiv cu focuri de artificii.

E vorba despre Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu. Aceasta a probat recent o perucă blondă și le-a arătat și fanilor cum îi stă. Aprecierile au venit instantaneu, toată lumea lăudându-i frumusețea.

”Ce bine iti sta blonda”, ”Ești foarte frumoasă blondă…”, ”Superba e puțin spus!!!!!”, ”SUPERBA !!! O schimbare perfectă”, ”Nu-ți stă deloc rău nici blondă! Ești o superbă!”, ”Ești o frumoasă în fiecare apariție a ta! Te ador nespus”, ”Îți stă foarte bine blondă, ești superbă” – au complimentat-o fanii într-un glas, pe bună dreptate.

Peruca blondă, rochia aurie, metalizată și pantofii nude o complimentează perfect. Vedetă sau nu, iubita lui Liviu Vârciu a strâns fără a încerca măcar câteva mii de like-uri.

cum-arata-anda-calin-blonda-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum va arăta nunta celor doi, dacă va avea loc

Fanii se întreabă când va avea loc nunta celor doi, din moment ce par că se înțeleg perfect și au deja doi copii împreună.

Protagoniștii au vorbit în ultima vreme despre nuntă, dar spun că, pentru ei, evenimentul nu e așa de important din moment ce deja formează o familie. Anda Călin a spus că dacă va organiza nunta, va fi una cât se poate de simplă.

”Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva, va fi doar cu noi doi și, eventual martorii, un preot și un fotograf. Atât”, a povestit Anda Călin.

Vezi și Liviu Vârciu spune despre iubita lui că îl manipulează. Ce spune Anda Călin despre el. De ce nu se căsătoresc

Citește și:

Toată lumea îl știe de la Românii au talent, dar fiul lui Florin Călinescu și-a schimbat complet viața. Cu ce se ocupă în prezent

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas și-au sărbătorit ziua de naștere și și-au transmis mesaje emoționante