Are un trup zvelt, ca al unei adolescente, face mult sport și mănâncă sănătos. Așa că nu e de mirare că, la 51 de ani, Anca Țurcașiu arată perfect.

Anca Țurcașiu neagă că și-ar fi făcut operații estetice

Însă nu de puține ori, atunci când postează fotografii cu ea pe contul ei de Instagram, este acuzată de fani că ar fi apelat și ea, asemenea multor altor vedete din showbiz-ul autohton, la ajutorul operațiilor estetice, acuzații pe care vedeta le-a negat: „Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr”, a declarat Anca Țurcașiu pentru clickpentrufemei.ro.

Artista a ținut să sublinieze că nu are nicio operație estetică la față, ce a schimbat e stilul de viață, culoarea părului și lungimea lui.

„Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană”, a mai adăugat ea.

Nu se ascunde de fani nici dacă e nefardată

Și parcă pentru a le dovedi celor care o urmăresc că frumusețea ei este cât se poate de naturală, Anca Țurcașiu a postat recent două fotografii cu ea, înainte și după machiaj. „Before and after make up. Ready for tonight!”, a scris artista în dreptul pozelor.

anca-tSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat mult așteptate. „Ești frumoasă dar cred că ți-ar sta mai bine dacă te-ai tunde mai scurt poate bob, te-ar avantaja”, „Before…..you look great,natural and healthy!”, „Superbă oricum! 😍😍😍”, „🔥🔥🔥🔥🔥…esti o papusa….fara machiaje….❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor ei.

Citește și: Adevăratul motiv care a dus la divorţul Ancăi Ţurcaşiu de Cristian Georgescu. Nașul lor a făcut dezvăluiri neașteptate

Are 86 de ani, dar este încă în mare formă. Cum arată azi Nana Mouskouri