A murit fosta soție a lui Andrei Gheorghe. Vestea tristă vine la aproape doi ani de la moartea  realizatorul de radio

Anastasia a preferat să fie mereu o prezență discretă și să nu fie în lumina reflectoarelor. S-a implicat în domeniul modei, pe care îl și studiază de peste zece ani, ajungând să colaboreze cu cele mai prestigioase branduri de lux.

Încă de la 19 ani a început cursurile de design la New York, apoi a studiat la Istitudo Marangoni din Milano, unde a absolvit vânzări în domeniul modei. O vreme a locuit și la Londra.

A lucrat pentru mai multe case de modă de lux, dar a preferat discreția, chiar dacă ar avea cu ce să se laude. A lucrat ca PR și asistent de showroom pentru „Stella McCartney”, ca asistent de vânzări la casa ”Versace” din Londra, dar și la compania londoneză „Net-a-porter”. La sfârșitul lui noiembrie 2023, aceasta lucra la „Tom Ford”.

S-a axat pe muncă și studii și iată că visul ei cel mare s-a împlinit. Chiar dacă Andrei Gheorghe nu mai este în viață să o îndrume și să-i urmărească pașii, Anastasia a reușit de una singură.

Mesajul dur al fiicei lui Andrei Gheorghe: „Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog…”

Fiica omului de radio, acum o femeie în toată firea, a moștenit trăsăturile scriitorului, jurnalistului și prezentatorului de radio și TV, ea având părul brunet, pe care îl poartă drept. Chipul ei amintește însă de cel al tatălui ei.

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, despre moartea fulgerătoare a părinților ei. În nici doi ani i-a pierdut pe amândoi

anastasia-foto-alex-galmeanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Fotografii: Alex Gâlmeanu și Instagram

6 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe

Amintim că moartea lui Andrei Gheorghe, pe 19 martie 2018, a fost cauzată de un stop cardiac. S-a stins din viață la doar 56 de ani și moartea sa a fost primită cu tristețe de toată lumea.

A fost găsit fără viață în apartamentul său din București. Autopsia efectuată ulterior a confirmat că decesul său a fost rezultatul unui infarct miocardic.

Născut pe 14 octombrie 1965, Andrei Gheorghe va rămâne în memoria tuturor grație stilului său nonconformist și umorului său distinct.

La moartea sa, prima lui soție, Maria, mama Anastasiei, care s-a iubit cu omuhl de radio și Tv în perioada studenției, declara: ‘‘L-am iubit enorm, neconditionat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil excepțional. Îi mulțumesc toată  viața. O să îl iubesc toată viața și o să îi păstrez memoria”, a spus femeia atunci, conform observator.tv.

Andrei Gheorghe a mai avut o soție, Petruța, care, din păcate, a murit și ea, la peste un an de la plecarea lui.

Vezi și Cinci ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajul genial, dar și plin de durere al lui Vlad Craioveanu dar și Mesajul emoționant al actriței Nuami Dinescu, la patru ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Mare dreptate a avut” sau Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe: „Nu am povestit niciodată”

Citește și:

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară, la 51 de ani: „Suntem binecuvântați!”

Carmen Grebenișan se mută din apartamentul conjugal, după divorț. Imagini din locuința de 250.000 €, cu terasă ca în Ibiza, pe acoperiș