Liviu Vârciu era un mare cuceritor încă de la începutul carierei sale, când făcea parte din trupa L.A și a avut parte de relații cu cele mai frumoase femei, printre acestea se numără și Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit primul copil artistului. Eiau trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fată minunată, Carmina, care a împlinit recent 19 ani.

Deși fanii o cunosc pe Carmina de pe rețelele de socializare, unde artistul postează adesea imagini cu ea, foarte puțini știu cum mai arată cea care i-a furat inima în urmă cu aproape 20 de ani, care a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor. Fiica cea mare a lui Vârciu a postat noi imagini cu mama ei, cu care are o relație foarte sudată, iar internauții au fost uimiți de cât de mult seamănă cu mama ei. Mai mult, un detaliu le-a atras atenția prietenilor virtuali. Cele două și-au făcut tatuaje asemănătoare pentru a păstra legătura puternică dintre ele, ce sunt, de fapt, niște mesaje foarte puternice. Carmina are tatuat pe braț mesajul „Ea mi-a dat viață…”,în timp ce mama ei are „Ea mi-a dat un motiv să trăiesc”.

„Multumesc, mamă, că ai fost curajoasă și ai făcut asta. Mereu îți voi fi recunoascătoare pentru tot ce ai făcut. Primul tatuaj l-am făcut cu tat și acum mi-am făcut și cu mama”, a scris Carmina la imaginea în care își arată tatuajele pe care și le-au făcut pe braț.

Carmina-452×600-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ami arată de-a dreptul spectaculos și își menține aspectul fizic. Bruneta este de o frumusețe impresionantă, iar laudele internauțiilor n-au întârziat să apară.

„Foarte frumos, felicitări! Să fiți sănătoase, sunteți minunate..” sau „Ami Teiceanu sunteți o mămică de vis! Sunteți atât de puternică, frumoasă, cu o inimă mare, sunteți de nedescris! La fel și minunăția pe care ați adus-o pe lume, Carmi! I love you❤️”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.