De Ziua Națională, prezentatoarea TV a găsit de cuviință să împărtășească fotografia cu fanii ei, adunând mii de aprecieri.

”Wow!!! La mulți ani Alina.. Frumusețea e la ea acasă..🇹🇩🤘❤️”, i-au scris fanii, lăudându-i atât frumusețea de copilă, cât și pe cea de femeie, cu care se poate lăuda acum.

Alina-Puscas-are-36-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În prezent, prezentatoarea TV are, la rândul său, trei copii. Iar dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, află că e nimeni alta decât Alina Pușcaș.

Vedeta a postat, de fapt, două fotografii în oglindă. Una din prezent și cea din vremea copilăriei. În prima fotografie din postare, Alina apare într-o rochie mov, cu o crăpătură interesantă pe un picior și motive ce aduc cu unele tradiționale în partea de sus. Cu o siluetă de invidiat, rochia îi pune în valoare talia de viespe și picioarele lungi.

În cea de-a doua fotografii, în care poartă costum popular, urmăritorii săi i-au spus că seamănă perfect cu fetița ei, Iris.

Frumoa brunetă reușește să se mențină în formă, deși este mama a trei copii, și asta se întâmplă doar datorită faptului că face mult sport. Vedeta postează adesea pe contul său de Instagram cu peste 300.000 de urmăritori poze de la antrenamentele zilnice.

De asemenea, Alina este foarte pasionată de dans și acest sport o ajută să aibă o condiție fizică de invidiat.

Alina Pușcaș, mamă a trei copii superbi

La cei 36 de ani ai săi, Alina Pușcaș se poate lăuda că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea este căsătorită din 2017 cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care are trei copii minunați.

Alina a devenit mămică pentru a treia oară acum 2 ani, când a născut-o pe frumoasa și poznașa Iris. Prezentatoarea TV mai are încă doi copii, pe Alexandru, în vârstă de 6 ani, și pe Melissa.

Vezi și Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș şi soţul ei: ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”

Citește și:

Ce a pățit Gina Pistol la începutul relației cu Smiley. ”Erau fete singure şi…”

Elwira Petre i-a cucerit și pe foștii concurenți Asia Express: „Este de o decență absolut excepțională”