Cu foarte mult machiaj la ochi, cu o perucă ciocolatie cu breton, vedeta noastră este de nerecunoscut, chiar dacă toate trăsăturile îi sunt la vedere.

Imaginea a făcut senzație și a adunat pete 20.000 de aprecieri în nici 24 de ore, semn că noul look al fostei concurente de la Asia Express a fost o surpriză plăcută pentru fani.

Dacă nici acum nu bănuiești despre cine ar putea fi vorba, îți spunem că recent vedeta a devenit mamă de băiat. Chiar cu agenda plină, de mămică full-time, vedeta reușește să fie un influencer la fel de activ ca și pănă acum, dând tonuri noi în ceea ce privește îmbrăcămintea și machiajul, imaginea, în general.

„Superba❤️😍”, „Uau, ce bine te prinde culoarea!!!❤️🔥”, „Ce bine ii sta cu acea culoare la par❤️🙏”, „Culoarea asta te prinde cel mai bine. 🌰🌰🌰”, iată doar o parte din reacțiile admiratorilor lăsate pe contul de Instagram al Alinei Ceușan, căci despre ea e vorba.

Vezi și Alina Ceușan, detalii despre botezul micuțului Rock: „Vrem ceva ca la cununia noastră”

Citește și:

Cadoul special pe care Dani Oțil i l-a oferit iubitei sale de ziua ei. Însă tot el nu a picat bine… ”Maturizează-te!”, îi strigă fanii

Andreea Bălan a fost externată. Primele declarații după ce a ajuns acasă la fetițele ei