În luna februarie, Alice Peneacă a anunțat că este însărcinată în cinci luni, iar zilele trecute a revenit și cu „dovada”, pe Instagram. Burtica este deja foarte vizibilă în luna a șaptea, însă silueta viitoare mămici nu s-a transformat deloc. Alice radiază, arată senzațional și are și un tonus bun, pentru că face Pilates fără nici o problemă. Fosta soție a lui Bobby Păunescu s-a filmat în bustieră și în colanți, după sesiunea de sport, afișând un zâmbet fermecător.

Cine este Dragoș Caliminte, iubitul lui Alice Peneacă

În vara anului trecut, Alice Peneacă (31 de ani) s-a afișat oficial și cu tatăl copilului ei, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de Bobby Păunescu. Iubitul lui Alice Peneacă este Dragoș Caliminte, un antreprenor machidon din Constanța, cu afaceri în domeniul digital, după cum apare pe profilul lui de LinkedIn. Cei doi s-au afișat cu poze absolut superbe, din vacanțe , Dragoș fiind pasionat de motoare, mașini de teren și mașini de epocă.

alice-peneaca-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alice Penească și Bobby Păunescu au divorțat în 2018

În data de 10 decembrie 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au pronunțat oficial divorțul dintre Alice Peneacă și Bobby Păunescu. Cei doi au fost căsătoriți 3 ani, iar fotomodelul a vorbit despre motivele separării, într-un interviu pentru PRO TV.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune!

Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, a povestit Alice.

În ceea ce privește motivele care au dus la separare, fotomodelul a invocat nepotrivirea de caracter: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”, a adăugat Alice Peneacă, fotomodel și actriță.

Citește și: Alice Peneacă are un nou iubit după divorțul de Bobby Păunescu. Cine e bărbatul „cool”, care o face fericită. Primele imagini de cuplu

Citește și: Alice Peneacă, transformare radicală. Cum arată acum fosta soție a lui Bobby Păunescu