La scurt timp după ce Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină și-au anunțat despărțirea, actorul a șocat pe toată lumea în vara lui 2019 când a fost surprins sărutându-se cu actrița Adriana Irimescu(fostă Titieni), deși amândoi erau încă căsătoriți. Uimirea a fost cu atât mai mare, cu cât soțul actriței, Adrian Titieni, îi era bun prieten lui Papadopol.

Însă, povestea de iubire din Adriana și Alexandru nu a durat mult. Cei doi actori nu ar mai forma un cuplu de ceva timp, iar dragostea dintre ei s-ar fi stins destul de repede, potrivit cancan.ro.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Adriana și Papi nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. Adriana s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii. Ariadna Titieni va fi studentă la medicină, iar Marc Titieni deja a avut primul succes în cariera cinematografică cu filmul «Otto, barbarul», unde are rol principal.Relația s-a răcit din vară și cei doi au început de atunci să vorbească și cu alte persoane”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor două familii pentru publicația menționată.

Mai mult decât atât, în vară au existat și mai multe zvonuri potrivit cărora Alexandru Papadopol ar fi încercat să se întoarcă la fosta soție, dar s-ar fi lovit de refuzul actriței. Ioana este fericită acum lângă omul de afaceri, Cristi Pitulice, care a și cerut-o în căsătorie, iar cei doi se pregătesc să meargă în fața altarului.

Cu toate acestea, lui Alexandru pare să-i priască viața de burlac. În cele mai recente imagini de pe rețelele de socializare, acesta pare foarte relaxat și se pare că a ales să se concentreze pe carieră, el jucând în mai multe piese la teatrul Odeon, precum „Svejk” sau „Soldatul de ciocolată”.

Mai mult, Ioana a mărturisit că ea și Papadopol au o relație foarte frumoasă, de dragul fiicei lor, pe care o cresc împreună.

”Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață. Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”.