Omul de televiziune va aduce pe lume, speră ea natural, o fetiță. Iar asta se va întâmpla în doar câteva zile. Pregătirile sunt aproape de final, camera fetiței, care va purta numele de Sara Maria (și încă un prenume surpriză, pe care Alessandra nu a vrut să-l dezvăluie) fiind deja gata.

Jurnalista a postat pe Instagram o fotografie în care arată fanilor pătuțul pregătit cu grijă pentru fiica sa. Camera e în culori deschise, neutre, dar se întrevede și o nuanță de roz.

camera e deja pregatita pentru Sara MariaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Tot pe Instagram, Alessandra Stoicescu a postat mai multe fotografii cu ea, în care se poate vedea că nu a luat foarte mult în greutate, circa ”33%” din cât avea deja, după cum dezvăluie ea.

Jurnalista, care este căsătorită de șase ani cu Sergiu Constantinescu, a anunțat fanii, pe aceeași platformă, că fetiței sale îi vor fi recoltate celule stem. ”Fetiţa noastră vine pe lume în ţara lui <>, <>…

Mă surprind şi eu când cad în capcana unor superstiţii, dar încerc să devin repede raţională. Ne-am documentat şi am decis că vom recolta celule stem la naşterea fetiţei noastre. Să nu avem nevoie de ele niciodată … dar să fie acolo!”, a mai anunțat Alessandra.

Vezi și Alessandra Stoicescu a dezvăluit ce nume va purta fiica ei și motivul pentru care a făcut această alegere. Cum arată însărcinată în opt luni!

Citește și: