„Arăți perfect, ca la 20 de ani”, „Superbă”, „Minunată”, „Ce frumoasă sunteți”, ”Răsfățată și jucăușă”, i-au transmis internauții Sandrei Stoicescu, la vederea imaginilor.

Alessandra-stoicescu-in-MaldiveSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vedeta apare preț de câteva momente într-un costum de baie negru, în leagăn. Nu e însă vreo imagine compromițătoare. Costumul de baie negru, clasic, nu lasă foarte multe la vedere, iar postura prezentatoarei TV e de asemeni ușor conservatoare.

Sandra Stoicescu este cunoscută publicului din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase emisiuni TV. În prezent, Sandra Stoicescu este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Antena 1. Ea a înlocuit-o la ”Observator” pe Andreea Berecleanu, care și-a dat demisia anul trecut.

În plan personal, Sandra Stoicescu este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Sara Maria. Sergiu Constantinescu o știa pe Sandra de la televizor și s-a îndrăgostit de ea în 2011, când cei doi au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu, potrivit a1.ro.

Vezi și Ce repede a trecut timpul. Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit deja un an

Citește și:

Irina Fodor, primele declarații după ce s-a aflat că va prezenta Asia Express: „Mi-au dat lacrimile”

Ileana Lazariuc, imagine rară pe Instagram. Cum arată acum fosta soție a lui Ion Țiriac Jr.