Alain Delon (86 de ani) se recuperează în prezent după două accidente vasculare cerebrale, iar medicii lui i-au recomandat recent să evite călătorii lungi cu avionul. Acesta se pare că este motivul pentru care montrul sacru al cinematografiei franceze a rămas și în prezent în Elveția, locul în care s-a tratat și a încercat să se repună pe picioare în urma problemelor de sănătate apărute în ultima vreme.

Însă asta nu înseamnă că este singur. În mod constant, atât fiica Anouchka, cât și fiul Anthony îl vizitează pe tatăl lor și, din când în când, mai postează pe conturile lor de socializare imagini cu acesta, ținându-și astfel fanii la curent cu starea de sănătatate a marelui actor francez.

Așa s-a întâmplat și de curând când Anouchka Delon, fiica celebrului Alain Delon, actriță și ea, a distribuit o fotografie în care zâmbește, cu capul sprijinit pe umărul tatălui ei aflat la pat. „Fata lui tati”, a scris tânăra de 31 de ani lângă fotografie.

Și chiar dacă poza a devenit imediat virală printre fanii actorului francez, care și-au manifestat dragostea prin zeci de mii de inimi, acesta nu a fost singurul cadou pe care Anouchka Delon l-a oferit urmăritorilor ei.

Asaltată cu întrebări despre Alain Delon, actrița a decis să clarifice lucrurile într-un story pe Instagram. „Ca să vă răspund la întrebări, fotografia este de astăzi. Ziua lui de naștere este întotdeauna 8 noiembrie”, a spus ea, înainte de a adăuga: „I-am spus că îmi scrieți foarte mult aici pentru el. A vrut să vă mulțumească cu această fotografie. .” Și, cireasa de pe tort, Anouchka Delon le-a transmis chiar fanilor un mesaj de la monstrul sacru al cinematografiei franceze: „Sunt incredibili. Le datorez totul, ei sunt cei care m-au făcut”, a spus maestrul.

alain-delon-cu-fiica-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Alain Delon și-a pregătit testamentul

Cum starea de sănătate nu a fost cea mai bună în ultima perioadă, marele Alain Delon și-ar fi pregătit deja testamentul. În emisiunea Héritages, difuzată de postul tv NRJ12, au fost dezvăluite elemente ale testamentului său.

„Și-a făcut testamentul, spune că a scris totul, a planificat totul”, a afirmat unul dintre cunoscuții actorului. Executor al ultimelor sale dorințe va fi Anouchka Delon, „fiica lui dragă”, „cea în care are absolut încredere”.

Actorul intenționează astfel să evite certurile dintre moștenitorii săi, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien Delon, pentru că „nu vrea ca familia să sfâșie în urma sa”.

Moștenirea se ridică la câteva milioane de euro

Avocatul Nicolas Rebbot estimează că averea lui Alain Delon este considerabilă. „Proprietățile sale din Franța, Elveția, colecțiile sale de artă, drepturile de proprietate pe care le are asupra filmelor sale și exploatarea filmelor sale… putem estima în mod rezonabil că moștenirea lui Alain Delon este de câteva milioane de euro”, a spus el.