Vedeta a făcut acest experiment, folosindu-se de o perucă blondă, cu părul lung, și a postat pe Instagram ce a ieșit.

Adelina-e-schimbata-totalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Rezultatul: peste 50.000 de aprecieri și fani în extaz. ”Nici nu te-am cunoscut, te prinde această perucă ca culoare și lungime”, ”Ești superbă blondă și cu părul lung, mult mai feminină și trăsăturile mult mai rafinate”, ”Pari mai tănără, dar nimic deosebit”, ”la prima vedere am crezut că e Kloe Kardashian”, ”Nici nu te-am recunoscut! Îti sta superb”, ”Parul lung, clar, ai ceva aparte cu el lung și îți stă mai bine” sau ”Iti sta super cu parul lung, dar bruneta nu blonda!”, i-au scris fanii.

Unii dintre ei observă că, blondă și cu părul lung, Adelina se apropie de imaginea lui Jennifer Lopez.

Unii sunt însă de părere că nu ar trebui să renunțe la look-ul actual, care o avantajează clar. ”Cu părul ca în poză nu mai ai nimic special, ești la fel ca toate celelalte”, ”Ăsta e un look tipic est-european”, ”Cred că deja ne-am obișnuit cu tine cu părul scurt și te avantajează foarte mult”, ”Ești prea comună cu părul lung și blond”, îi scriu alți prieteni virtuali.

”Îți stă mult mai bine cu părul scurt. Nu te-aș mai vedea cu părul lung. Parcă e prea comun pentru tine… Tu ești omul care atrage privirile, care se evidențiază în mulțime. Clar nu!”, punctează altcineva.

Vezi și Adelina Pestrițu, detalii despre al doilea copil: „Am întrebat-o aseară pe Zeni ce-și dorește, frățior sau surioară?”

Citește și:

O recunoști? E o actriță și om de televiziune de la noi, dar tocmai s-a tuns extrem de scurt și e de nerecunoscut!

Virgil Ianțu, despre experiența Covid. A luat sau nu a luat bani?