Era o adolescentă oarecare, care începuse să guste din plăcerile vieții de adult. Îi plăcea viața și asta se vede dintr-o fotografie ajunsă în mediul online, în care într-o mână ține o sticlă de bere, iar în cealaltă, o țigară.

ddele-la-18-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Aceiași ochi frumoși, aceleași buze voluptoase, aceeași față perfectă, de păpușă! Doar bretonul e ceva mai scurt (și pare tăiat chiar de ea), dar o prinde de minune, deși puține femei ar fi arătat atât de bine cu această coafură ușor amuzantă.

Nu e slabă – de altfel nici nu a fost vreodată până acum, în viața de adult. Dar silueta ușor rotunjită, de om care iubește viața, o prinde de minune.

Anii au trecut, iar kilogramele s-au topit, grație ambiției vedetei de a trăi sănătos. Acum, chiar dacă mai pierde nopțile și mai gustă câte un pahar de vin ori o bere, preferatele ei, mănâncă sănătos și face mult sport.

Mulți au spus că slăbirea ei spectaculoasă s-a datorat divorțului și se așteptau ca vedeta să se îngrașe la loc. Asta nu s-a întâmplat însă, iar cântăreața face furori cu puținele fotografii pe care le postează în mediul online.

Spre deosebire de alte vedete, a rămas o femeie cu picioarele pe pământ. Nu se sfiește să se îmbrace sport și să se pozeze nemachiată, așa cum foarte puține femei celebre ar proceda.

Adele, care luna viitoare va împlini 34 de ani, a divorțat în urmă cu trei ani de Simon Konecki, soțul ei deloc celebru. Cei doi au împreună un băiat de 9 ani, Angelo.

Vezi și Cel mai nou cuplu din showbiz! Adele e mai fericită ca oricând lângă noul iubit

Citește și:

Vedeta noastră a spus ”Da”. Curând vor fi și părinți!

Dan Alexa a rupt tăcerea despre Anamaria Prodan. Ce a spus despre sexy impresă și despre divorțul ei de Reghe