Adela Popescu a publicat o nouă imagine cu burtica de gravidă. Însărcinată în aproape șapte luni, vedeta s-a pozat într-o rochiță roșie care îi evidenția bine burtica de gravidă.

„Să nu avem dicuții!”, a fost mesajul care însoțește noua imagine cu burtica Adelei. Vedeta a precizat că rochița este un cadou de la buna ei prietenă, Andreea Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea”.

Mai mult, ea a lăudat sinceritatea Ginei Pistol, care a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în primele două săptămâni de când a devenit mămică.

167352622-768202913798384-7684040500152757439-n-crop-1617208538SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate. Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure. Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn, sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta că lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a mărturisit Adela Popescu, pe Instagram, alături de hashtag-ul #nusuntmamaperfectă.

Frumoasa prezentatoare Adela Popescu a confirmat zvonurile că este însărcinată a treia oară, în luna ianuarie. Ea a anunțat chiar în emisiunea pe care o prezinta, că ea și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară.  Cei doi vor avea tot un băiețel, dar pentru că își doresc și o fetiță, Radu a precizat că nu se vor opri aici și va veni și al patrulea copil. Adela și Radu mai au acasă doi băieței, Andrei și Alexandru.

Citește și:

Noi detalii despre starea lui Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. Ce spune fiica lui. Iată de la ce a pornit totul!

Mesajul transmis de Kate Middleton după acuzațiile făcute de Meghan Markle în interviul pentru Oprah