Adela Popescu a distribuit o serie de fotografii în costum de baie, direct din Republica Dominicană, unde filmează pentru reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. În acest timp, soțul ei se află în România.

Din pozele care trădează faptul că împletește armonios munca și plăcerea se vede clar că vedeta are o siluetă impecabilă, chiar și după trei sarcini.

munceste-dar-se-si-distreaza-in-Republica-DominicanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fosta gazdă a emisiunii Vorbește lumea are trei băieți, cel mai mic dintre ei fiind Adrian. Lunile în care i-a purtat în pântece nu au lăsat mari semne pe trupul artistei.

„AS. Acordul soțului”, a scris Adela Popescu în dreptul pozelor de pe Instagram, unde a primit 15.000 de aprecieri și numeroase laude.

„Rămâi un mister pentru mine: trei nașteri, make-ul de televiziune și totuși un trup și-un chip de 18 ani”, Mulțumim soțului”,Superbă”, „Ești foarte frumoasă și faptul că femeile ți-o spun, e fenomenal!” – sunt doar câteva dintre comentariile primite de actriță în dreptul celor trei instantanee.

Esti superba, naturala… ai un corp omenesc 🤦😂… dificil in ziua de astazi… mai esti si mama de trei copii… ce sa zic… complimentele mele… nu stiu daca este natura Sau faci eforturi mari… Dar Nici nu mai contează” – îi scrie altcineva.

Totuși, o pritenă virtuală ține să remarce: ”Arati foarte bine, dar de ce ai nevoie de acordul cuiva, esti propietate privata ca in secolul trecut??”. Fanii au lămurit-o însă repede, atenâionând-o că Adela Popescu, o femeie a acestui secol, glumește doar.

Adela Popescu, siluetă perfectă după 3 nașteri

E limpede că Adela Popescu are o siluetă perfectă după 3 nașteri. Deși nu ține niciun fel de regim și mai e și poftiocioasă, vedeta a eliminat rapid kilogramele în plus luate pe perioada sarcinilor.

Blondina are o genă foarte bună, dar ține cont și de câteva trucuri. Celebra prezentatoare de la Pro TV reușește un fel de fasting până la ora 12:00, când servește efectiv prima masă din zi.

Vezi și Adela Popescu, probleme cu cei 3 copii: „Absolut toate mamele trec prin asta”. Ce i-au răspuns alte vedete

Citește și:

Ultimul drum al reginei Elisabeta a II-a. Sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns în Edinburgh. În ce zi vor avea loc funeraliile de stat

Kate Middleton a dezvăluit cuvintele emoționante pe care i le-a spus fiul cel mic, Prințul Louis, după moartea Reginei, străbunica lui