Toma  completează foarte bine familia frumoasă și numeroasă a artistului. Micuțul a împlinit vârsta de cinci ani, iar Horia Brenciu este topit după el. Îndrăgitul artist postează destul de des imagini cu băiețelul, cu care se joacă adesea și chiar îl învață și tenis. Brenciu a postat chiar pe rețelele de socializare o imagine cu fiul lui pe terenul de tenis, alături de mesajul: „Noua echipa de dublu a României!” și a strânzi zeci de mii de like-uri și sute de comentarii într-un timp record.

 

Cum arată acum Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu în secret. Acesta va împlini 5 ani și a topit  inimile fanilor cu această fotografieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal, si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat pe langa cele 3 fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc din tot sufletul lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat Horia Brenciu, în decembrie 2016, când și-a prezentat fiul.

 

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu din 2006 și mai au trei fete. Pe micuța Mina, în vârstă de 6 ani, și Andreea și Maria, pe care Alice le are dintr-o relație anterioară, însă  Horia le consideră pe toate fiicele lui și nu face nicio diferență între ele.  Mai mult, acestea par și ele topite după artist.

 

Brenciu a declarat  într-un interviu pentru Libertatea pentru femei că este un tată tolerant, dar are „o pușcă cu alice’, făcând referire la iubita lui. De altfel, cântărețul petrece foarte mult timp alături de fiicele sale.

„Dimineata, la 7.00, îmi beau cafeaua în grădină, numărând gutuile din pom. Apoi, urmează o înșiruire de evenimente, la foc continuu: Mina, grădiniță, studio, repetiție, revenit acasă, povestirile Mariei de la școală, întrebările Andreei despre viață, ultimele întâmplări ale printeșei Sofia, relatate de Mina și ziua e gata! Ah, uitasem… Undeva, pe parcursul zilei, beneficiez și de două îmbrățisări din partea soției… Sunt norocos sau ce?!’, a mai spus artistul.

Citește și: