Povestea de dragoste  dintre preotul sexy, interpretat de Richard Chamberlain și tânăra enoriașă,  Meggie Cleary, interpretată de Rachel Ward, a fost urmărită cu sufletul la gură și de români.

Cum arată acum preotul sexy din Pasărea Spin? Motivul pentru care a divorțat după 26 de ani de mariajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Richard Chamberlain a fost căsătorit timp de 26 de ani cu actorul Martin Rabbett

În ciuda faptului că milioane de femei suspinau după el, Richard Chamberlain a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că este homosexual. Îndrăgitul actor a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală  și în cartea sa autobiografică, Shattered Love, ce a fost lansată în 2003, unde explică că întreaga lui viața s-a luptat să găsească fericirea și se pare că a reușit. Astăzi, la 87 de ani, Chamberlain continuă să fie la fel de șarmant, în ciuda vârstei înaintate. Participă la toate evenimentele de film importante și se remarcă mereu prin zâmbet, condiția fizică și eleganță.

„Am descoperit în ultima vreme cum e să fiu eu însumi. Provin dintr-o familie în care toți pretindeam că suntem perfecți. Ne jucam un joc de perfecțiune. Dar în ultimii ani, am simțit aceasta libertatea de a fi cu adevărat eu însumi”, a declarat Richard într-un interviu recent.

În  ‘Pasărea spin’, Richard a jucat rolul unui preot care avea o relație interzisă cu o frumoasă enoriașă. ‘Era atât de frumos și de expresiv, avea o charismă magnetizantă. Am știut că e făcut pentru acel rol’, a declarat unul dintre producătorii peliculei.

Chamberlain a admis că rolul din „Pasărea spin” l-a făcut celebru peste noapte și a făcut să-i cadă la picioare zeci de femei celebre și frumoase. Cu toate astea, nu l-a tentat niciuna, având în vedere orientarea lui sexuală. Richard a fost căsătorit  actorul Martin Rabbett (68 de ani). Cei doi s-au cunoscut în 1979, s-au căsătorit în 1984, dar  după un mariaj de 26 de ani și o poveste de dragoste ce a durat trei decenii, ei au divorțat în 2010. Chamberlain a mărturisit că vrea să-și dedice tot timpul actoriei și nu mai vrea să se implice în nicio relație.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și: