La un eveniment recent, Paris, care este model, a apărut cu totul schimbată,  cu părul șaten și purtând extensii.

Îmbrăcată casual și foarte colorat, Paris a părut foarte naturală în jeanșii săi evazați.

Schimbarea e însă vizibilă, trecerea de la blond la șaten fiind foarte bruscă. Paris încă își caută stilul, dar o face într-un mod nonconformist. Recent, vedeta a postat pe Instagram o fotografie veche, în care apare purtând o bluză cu una dintre trupele favorite, Nirvana, al cărei solist, Kurt Cobain, s-a sinucis în anii 90.

Paris Jackson a revenit la culoarea sa naturala de parSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

În acea vreme, Paris se machia puternic, linia trasată cu creionul la ochi fiind una destul de groasă. Lângă fotografia veche de câțiva ani, Paris a scris: ”Familia mea e foarte fericită că am trecut peste perioda în care îmi conturam astfel ochii. Încă mai ascult metal însă”.

Paris nu se sfiește să pozeze așa cum dorește, fără să-i pese de gura lumii. S-a pozat cu țigara în gură, ba chiar fumând marijuana, topless, cu câinele ei, sau provocator. Într-unul dintre instantaneele postate pe contul său de Instagram, bustul lui Paris este acoperit de un pantof, tatuajele fiindu-i la vedere.

Trecerea de la mogâldeața care poza ingenuă cu frații și faimosul ei tată e una bruscă, transformarea fiind totală.

Vezi și Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost operată de urgență: ”A fost cea mai intensă durere pe care am simțit-o vreodată”

Citește și: