Brunetă, subțirică, înaltă și cu un zâmbet mare pe buze, Bianca nu mai seamănă deloc cu „Bibi”, Bianca Bratu, fetița pe care o interpreta cu patos în „Numai iubirea”, ci a devenit o femeie extrem de frumoasă și de sexy.

Cum arată acum fetița din telenovela „Numai IubireaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

A jucat într-un film alături Rachel Weisz și Monica Bellucci

Bianca a terminat Facultatea de Psihologie și ultima apariție într-un film a avut-o în 2010, în filmul „The Whistleblower”. Deși Bianca a avut un rol extrem de mic, ea a avut ocazia să joace alături de nume sonore de la Hollywood precum Rachel Weisz, Monica Bellucci și Benedict Cumberbatch. Frumoasa tânără recunoaște că și-ar dori să revină  în lumina reflectoarelor și ce-i drept are toate atuurile să devină celebră.

Până atunci, se pare că Bianca s-ar fi lansat în afaceri. Pe contul ei de Instagram promovează un site cu genți, pe care ea le poartă în aproape orice imagine.

Printre filmele în care a jucat Bianca se numără „Inimă de ţigan (2007) – Crina”,  dar și-n „Daria, iubirea mea (2006) – Lilisor”, „Mamă dupa ora 5 (2006) – Cristina”, „Păcatele Evei (2005) – Ada Stamate”, „Numai iubirea (2004) – Bianca Bratu”.

Citește și: