Vedeta, cunoscută din filme ca ”The Exorcist III”, ”Scenes from a Mall”, ”Spy Hard” sau ” Dude, Where’s My Car?”, și-a păstrat șarmul care, de-a lungul vieții sale, a cucerit multe femei celebre.

cum mai arata Fabio LanzoniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Nu s-a căsătorit însă, deși în 2016, când a obținut cetățenia americană, declara că-și caută nevastă.

Bucuros nevoie-mare că abia-și obținuse cetățenia, actorul îndrăgostit de America de adolescent declara, mai în glumă, mai în serios: ”Nu poate să spună nimeni că m-am căsătorit pentru cetățenie!”.

Întrebat ce fel de femeie își dorește să aibă alături, Fabio, cel care apare pe coperta a sute de romane de dragoste scrise în SUA, grație pieptului și bicepșilor săi impresionanți, afirma că o femeie ”frumoasă și pe interior, și pe exterior, dar mai ales în interior, pentru că frumusețea e trecătoare”.

A ales cariera și nu dragostea și acum regretă

Și tot cu ani în urmă, întrebat ce-i lipsește în viață, Fabio răspundea că ”dragostea”. Spunea că a avut parte de dragostea adevărată în jurul vârstei de 30 de ani, dar că a ratat ocazia, alegând cariera. Acesta e regretul vieții sale.

Tot el declara însă că femeile din ziua de azi ”nu mai au morală” și că sunt interesate doar de ce le poate oferi un bărbat.

Vezi și Cum arată acum blondele din Beverly Hills, 90210! Eroinele s-au reîntâlnit după aproape 30 de ani de la lansarea serialului

Citește și: