Thylane a fost surprinsă recent, alături de familia ei, într-o vacanță în Saint Tropez, Franța. Tânăra apare într-un costum de baie negru cu auriu și s-a transformat într-o femeie superbă. La doar 17 ani ani,  afișează o siluetă perfectă și parcă devine mai frumoasă pe zi ce trece, însă munca pe podium de la o vârstă așa fragedă și-a pus amprenta pe corpul ei. Mai exact, Blondeau pare mult mai matură pentru vârsta ei.

Cum arată acum „cea mai frumoasă fetiță din lume”. A împlinit 17 ani și este de nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Celebrul fotomodel a fost fotografiat în timp ce se juca volei în apă  împreună cu fratele ei, tatălsău , jucătorul de fotbal Patrick Blondeau, și mama sa, prezentatoare TV, Veronika Loubry, de la care a moștenit frumusețea.

Citește și: Le-au dat lacrimile! Ce s-a întâmplat la botezul prințului Louis. Anunțul făcut de palatul Kensington

Thylane Blondeau a intrat în lumea modei de la vârsta de patru ani

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana  și ambasadoarea L’Oréal Paris și este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 2.000.000 de fani. Născută pe 5 aprilie 2001, tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry  și  legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult.

Citește și: