Tori, în vârstă de 45 de ani,  apare într-un filmuleţ haios împreună cu Jennie Garth (46 de ani), cea din urmă împingând, pe un hol, un cărucior în care stă Tori.

Celebra Donna a postat acest filmuţel pe contul ei de Instagram, cu mesajul următor: „Am posibilitatea să muncesc cu cea mai bună prietenă a mea. Sărbătoresc Crăciunul aproape de trei decenii cu @jenniegarth”.

 

 

View this post on Instagram

 

Just doing some last minute Christmas shopping… @jenniegarth found a bargain! ?☃️?‍♀️??

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Cele două blonde au mai fost fotografiate, pe 11 decembrie, petrecând timp în curtea studiourilor CBS, ocazia cu care Tori şi Jennie  s-au pozat cu o maşinuţă de golf împodobită pentru sezonul festiv.

Tori și Jennie interpretează în celebrul serial Bevelry Hills, rolurile Donnei și a lui Kelly, cu care au marcat generații întregi,  look-ul lor devenind emblematic.

Cum arată acum blondele din Beverly Hills, 90210! Eroinele s-au reîntâlnit după aproape 30 de ani de la lansarea serialuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Jennie Garth nu a avut noroc în dragoste

Ce-i drept însă, trecerea anilor și-a pus amprenta  pe aspectul lor fizic. După moartea tatălui ei, celebrul producător Aaron Spelling,  Tori și-a risipit averea moștenită și a ajuns săracă lipită. Ea stă cu cei 5 copii într-o casă închiriată și a ținut de multe ori prima pagină a ziarelor de scandal din cauza infidelității soțului ei.

Deși pare greu de crezut, Jennie nu prea a  deloc avut noroc în dragoste și are la activ două căsnicii eșuate. În 1996, a divorțat de primul ei soț, Daniel B. Clark, după doar doi ani de mariaj, în 2013 s-a despărțit de al doilea soț, Peter Facinelli, cu care a fost căsătorită 12 ani, iar în 2015 a mers iar la altar, alături de Dave Abrams, care este cu nouă ani mai tânăr.Jennie pierduse lupta cu kilogramele și se îngrășase foarte tare, însă acum a reușit să-și recapete silueta care a consacrat-o.

 

Serialul, creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling, a fost un adevărat fenomen în anii 90. A fost difuzat în perioada 1990 – 2000, după care, în perioada 2008 – 2013, a fost readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, în care au putut fi văzuți Jennie Garth, Shannen Doherty și Tori Spelling.

Cum e clar că serialul are în continuare fani, la fel și actorii din distribuția originală, iată că proiectul este reînviat.