Avea doar câteva luni, când apărea în filmul „Dragoste infinita”, unde era fiica îndrăgitului Kemal și a frumoasei Nihan, dar a reușit să cucerească întreaga lume și chiar pe colegii de platou. Frumusețea, blândețea și mai ales istetimea ieșită din comun au făcut ca micuța Arven Beren Kusatman să fie declarata un bebelus-fenomen.

Actorii au fost uimiți cât de sociabilă e Arven și au recunoscut ca nu le-a mai fost dat să vadă un astfel de copil care să reușească să se adapteze atât de repede la activitățile agitate desfășurate pe platourile de filmare.

Micuța Arven Beren Kusatman, în „Dragoste infinita”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Decizie neașteptată! Angelina Jolie îl vrea pe Brad Pitt înapoi și renunță la divorț. Motivul emoționant pentru care a luat această hotărâre

Micuța Deniz a moștenit frumusețea mamei ei

Arven Beren Kusatman  a fost un copil foarte așteptat cu părinții săi, care au aniversat recent 10 ani de căsătorie. Ea a venit pe lume 19 mai 2016 și  a moștenit frumusețea mamei sale, Leyla Kusatman, o turcoaică cu ochii verzi și tenul alb, dar a împrumutat trasături si de la tatăl ei, precum ochii căprui.

La un an de la finalul serialului „Dragoste infinită”, Arven Beren s-a transformat într-o copilă adorabilă, care între timp a învățat să meargă, să vorbească, să cânte, să deseneze și continuă să apară în diverse pictoriale.

Citește și: