În continuare e o femeie frumoasă, așa cum a fost întotdeauna. Mamă a trei copii și trecută prin doua mariaje, Cybill Shepherd continuă să joace și la această vârstă.

Originară din Memphis, Cybill Shepherd a câştigat la 16 ani titlul de „Miss-Teenage-Memphis”, după care a lucrat ca fotomodel.

A fost căsătorită cu David M. Ford, un dealer auto, din 1978 până în 1982, mariaj din care a rezultat o fiică, Clementine Ford.

În 1987, Cybill a rămas însărcinată (tot înainte de căsătorie, ca și prima oară) cu chiropracticianul Bruce Oppenheim, născând gemeni, o fată și un băiat, chiar în timpul filmărilor la Moonlighting„. Nici această căsătorie nu a durat, cuplul divorțând în 1990.

În 2012, Cybill s-a logodit cu Andrei Nikolajevic, dar nunta nu a mai avut niciodată loc, cuplul despărțindu-se.

Cybill Shepherd 1970SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

I-a refuzat pe Jack Nicholson și De Niro

Însă prin viața actriței au trecut multe celebrități. La începutul anilor 70, Cybill a ieșit în mai multe rânduri cu Elvis Presley, însă nu s-a putut împăca cu dependența de droguri a ”regelui”, așa că l-a părăsit în favoarea unui regizor de film, Peter Bogdanovich.

Actrița afirmă în autobiografia sa că a fost de acord, inițial, să iasă la o întâlnire cu Jack Nicholson, dar ulterior a contramandat. Actorul nu s-a putut împăca și nu i-a mai vorbit. Tot ce i-a spus, în ani buni, a fost ”bună” la o petrecere.

Și Robert De Niro a invitat-o la o întâlnire, când filmau pentru ”Taxi Driver”, în 1976, însă actrița l-a refuzat. Nici De Niro nu s-a împăcat cu refuzul și nici acesta nu i-a mai vorbit. Singurele replici schimbate au fost cele din film, nimic în afara lor. Peste ani a declarat că regretă că i-a spus ”nu” actorului.

În 1985, a avut o aventură cu colegul de platou Don Johnson, pe vremea serialului ”The Long, Hot Summer” (1985).

Cât despre Bruce Willis, cel care îl juca pe David, Cybill afirmă că amândoi au fost tentați să încerce o relație, însă au convenit să nu facă pasul, pentru a nu fi afectat serialul.

Relație complicată cu Dumnezeu

O parte importantă a vieții sale a fost întotdeauna religia. Cybill a avut un moment în care n-a mai crezut în Dumnezeu, în 2012, când s-a rupt logodna cu psihologul sârb Andrei Nikolajevici. De atunci nu s-a mai rugat, alungând, cumva, divinitatea din viața sa, după cum a declarat.

De la finele lui 2014 susține că a avut o revelație, întorcându-și din nou fața către Dumnezeu.

Vezi și Cum arată acum Lorenzo Monet, cel care l-a jucat pe Iisus din Nazareth copil

Citește și: