Emma Watson (38 de ani), Tom Felton (30 de ani) și Matthew Lewis (28 de ani), ce au interpretat personajele Hermione Granger, Draco Malfoy și respectiv,  Neville Longbottom, au decis să se reîntâlnească la 17 ani de când au jucat pentru prima dată împreună în Harry Potter și au făcut publică o imagine cu ei, spre deliciul faniilor.

Tom, care l-a interpretat pe dușmanul lui Harry în film, Draco, a postat imaginea pe contul lui de Instagram cu mesajul: „Colegi de clasă  #hogwartsalumni’”.

Tom Felton, Emma Watson si Matthew LewisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Citește și: Michael J. Fox, celebrul actor din seria de filme „Înapoi în viitor”, a ajuns de nerecunoscut. Boala l-a distrus

Actorii s-au transformat în niște tineri fermecători

Fotografia a făcut furori pe rețelele de socializare, iar fanii au fost uimiți să vadă cât de mult s-au schimbat actorii din celebrul film SF.

În timp ce  Emma Watson a avut numeroase apariții pe covorul roșu și a rămas în atenția presei, cei doi colegi ai ei au decis să rămână departe de lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că și ei joacă în continuare în filme de succes, însă cei doi nu se bucură de notorietatea actriței, potrivit Daily Mail.

Emma a jucat anul trecut în filmul Disney cu cel mai mare buget, „Frumoasa și bestia” și lucrează, de asemenea, ca ambasador al bunăvoinţei pentru Organizaţia Naţiunilor Unite.

Matthew Lewis, care nu mai seamănă deloc cu puștiul Neville Longbottom, este model, instagrammer de succes și, evident, un actor cu o carieră promițătoare. Recent, el a apărut în filmul ”Me before you”, alături de Emilia Clarke, actrița din ”Game of Thrones”.

Tom, de asemenea, și-a făcut renume în lumea televiziunii, și a bifat, recent, un succes răsunător cu rolul lui Julian Albert în ”The Flash”.

Daniel Radcliffe a jucat în ultimii ani în filme precum `Beast of Burden”, ”Jungle”, „The Woman in Black”, „Imperium” sau Swiss Army Man.

Citește și: