Cel puțin Gillian arată senzațional și la 49 de ani, iar timpul nu pare să-și fi pus amprenta pe chipul ei. Mai mult, aceasta arată parcă mai bine ca în tinerețe și în loc să îmbătrânească pare că întinerește și afișează în continuare o siluetă de invidiat.

Nici David Duchovny nu face excepție. Actorul arată spectaculos la 57 de ani, iar cei doi parteneri se bucură în continuare de succes. Agenții Fox Mulder și Dana Scully au revenit pe micile ecrane, într-un nou sezon al serialului, al 11-lea, ce a avut recent premiera.

Cum arată acum actorii din „Dosarele X”.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Carla Bruni e neschimbată. Anii trec și niciun rid. Iată secretul ei! GALERIE FOTO

Celebra blondă a dezvăluit că s-a luptat cu bolile mintale

Gillian Anderson a  făcut anul trecut dezvăluiri dureroase din viața ei. Actrița a scris o carte, intitulată „We. A Manifesto for Women Everywhere ”, pe care o descrie ca un sfat pentru versiunea ei mai tânără.  Celebra blondă a dezvăluit că s-a luptat cu bolile mintale și cum a reușit să treacă peste ele. Aceasta a dezvăluit pentru „The Guardian”, că uneori se temea chiar să iasă și din casă. „Au fost vremuri când eram foarte rău. Au existat eprioade în viața mea când refuzam să mai ies din casă”, a spus Anderson, însă fără a da mai multe detalii sau să spune diagnosticul exact pe care l-a avut.

Cu toate acestea, ea susține că a făcut terapie încă de la vârsta de 14 ani, iar în paginile cărții ea dezvăluie tehnnici care au ajutat-o, printre care scrierea unor afirmații pozitive, exprimarea recunoștinței sau meditația. Astfel, spune ea a reușit să-și rezolve problemele legate de imaginea corpului ei și să-și recâștige încrederea în sine. „Singurul lucru care contează cu adevărat este liniștea noastră interioară și modul în care reacționăm la anumite lucruri”, a mai spus aceasta.

A fost premiera sezonului 11 al serialului „Dosarele X”

„Dosarele X” este un serial de televiziune american, creat de Chris Carter şi difuzat pe parcursul a nouă sezoane, între 10 Septembrie 1993 şi 19 Mai 2002. Serialul a revenit pe micile ecrane americane în 2016, cu cel de-al zecelea sezon, care a avut premiera pe 24 ianuarie 2017, iar pe 3 ianuarie a avut premiera și sezonul al 11-lea, Gillian precizând că nu va mai apărea și în următorul sezon.   Acest serial TV a îmbinat elemente science-fiction, fantasy, horror şi mystery şi a fost una dintre primele producţii de succes ale reţelei americane de televiziune Fox. Personajele principale şi motto-ul serialului – „Adevărul este dincolo de noi” – au intrat în istoria culturii populare americane.   În serial, agenţii FBI Fox Mulder (David Duchovny) şi Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga aşa-numitele „Dosare X”, – o serie de cazuri nerezolvate care implică prezenţa unor fenomene paranormale.    Popularitatea serialului „Dosarele X” a atins apogeul la finele anilor ’90, ducând la realizarea unor filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 1998 şi în 2008. Recent a fost filmat și al 11 lea sezon al serialului.

 

Citește și: