Îndrăgita actrița  a fost surprinsă în Hawaii, pe insula Lanai, alături de soțul ei, unde cei doi se bucură de o vacanță liniștită alături de un alt cuplu, după ce Julia a reușit să învingă cancerul.

Louis-Dreyfus a anunțat, în septembrie, anul trecut, că a fost diagnosticată cu cancer la sân. A urmat dus o luptă crâncenă cu boală, urmând multe ședințe de chimioterapie și chiar o intervenție chirurgicală. Din fericire, în cele din urmă, rezultatul a fost unul pozitiv, actrița reușind să învingă cancerul.

Cum arată actrița din „Seinfeld”, Julia Louis-Dreyfus, după ce a învins cancerul. Imaginile cu ea au făcut înconjurul lumiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Celebra actriță Olivia de Havilland a împlinit 102 ani pe 1 iulie, dar are un singur și un mare regret. Acum a vorbit pentru prima dată despre el. Câtă durere

În august, revine pe platoul de filmare

Acum, actrița, în vârstă de 57 de ani,  arată foarte bine, iar luna viitoare revine și  pe platourile de filmare ale serialului ”Veep”. Julia a fost surprinsă în costum de baie și afișează o siluetă de invidiat. Mai mult, aceasta este cu zâmbetul pe buze și pare mai fericită ca oricând.

Potrivit revistei Variety, cel de-al şaptelea sezon al „Veep” va fi şi ultimul. Reprezentanții show-ului au anunțat, la scurt timp după ce au aflat că este bolnavă,  că își vor adapta programul de producţie în funcţie de tratamentele ei, dacă este necesar.

„Dragostea şi sprijinul nostru merg spre Julia şi familia ei. Avem încredere că va trece cu bine de asta, cu tenacitatea ei obişnuită şi spiritul neînfricat, şi abia aşteptăm să se însănătoşească şi să revină la HBO pentru sezonul final din «Veep»”, a transmis anul trecut, postul HBO.

Julia Louis-Dreyfus a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul lui Elaine Benes din „Seinfeld”, pentru care în anul 1994 a primit și  Globul  de Aur.

Citește și: