Starul a fost de surprins de paparazzi pe plajă, în Miami. Acesta s-a schimbat mult de-a lungul aniilor, însă prezența lui pare să fie la fel de impunătoare. La bustul gol și îmbrăcat într-o pereche de pantaloni, Chris afișează un look diferit, iar trecerea aniilor pare că și-a pus amprenta pe corpul lui. El este acum cărunt, are câteva kilograme, și-a lăsat mustață și cioc, dar nu și-a pierdut șarmul și reușește să atragă atenția și acum la 63 de ani.

Chris, în „’Sex and the City’SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Meghan Markle trăiește un adevărat coșmar. Sora ei a ajuns la spital, după ce a fost urmărită de paparazzi. Ce acuzații îi aduce viitoarei miresei

S-a căsătorit cu angajata lui

Nominalizat de două ori la Globurile de aur pentru rolurile de excepție din „Totul despre sex” și „Good wife”, Noth trăiește de 16 ani o poveste de dragoste ca în filme, alături de Tara Wilson, și este un familist convins.

Actorul s-a îndrăgostit de frumoasa Tara Lynn Wilson în 2002,  în timp ce ea lucra în barul lui din New York, „The Cutting Room” și era angajată lui. Pentru Chris nu a contat că ea nu era celebră, ci doar o simplă chelneriță. După șase ani, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe nume Orion Christopher Noth, acum în vârstă de 10 ani. A mai trecut un an, până când Chris și-a făcut curaj să o ceară pe mama copilului în căsătorie, iar abia în 2012 au mers în fața altarului pentru a-și jura iubire. Deși între ei este o diferență de vârstă de 27 de ani, Chris și Tara se înțeleg de minune, au o căsnicie fericită și se iubesc ca în prima zi.

Citește și: