Ryan O’Neal trece prin clipe disperate, potrivit National Enquirer. Măcinat de boală, acesta nu mai are mult de trăit și nu poate să facă nimic pentru a-și ajuta fiul, Redmond, să iasă din închisoare, nici măcar să-i plătească cauținea, după cum susține revista menționată.

 

Cum arată actorul din „Love Story”, la 77 de ani! Își trăiește ultimele zile din viață în tristețe, măcinat de boală. Drama prin care treceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Redmond O’Neal, fiul actorilor Farrah Fawcett şi Ryan O’Neal, a fost pus sub acuzare, pe 12 iunie, pentru tentativă de crimă. În vârstă de 33 de ani, acesta se află în închisoare de aproape o lună, de când a fost arestat pentru un jaf sub ameninţarea cuţitului care a avut loc pe 8 mai.  Mai exact, tânărul este acuzat pentru că a atacat verbal şi fizic, la întâmplare, cinci persoane, iar pe două dintre acestea le-a înjunghiat. Acum acesta riscă 10 ani de închisoare. Tânărul a mai fost arestat, în trecut, pentru posesie de droguri.

Citește și:  Și-a părăsit soția și cei doi copii pentru o altă femeie. Scrisoarea lui pentru bărbații care înșeală a emoționat întreg mapamondul: „Să nu fiți ca mine. Veți trăi cu regret”

Ryan O’Neal suferă de trei tipuri de cancer

În plus, starul diagnosticat cu trei tipuri de cancer – facial, de prostata si leucemie cronică, susține că nici acum, la 9 ani de la moartea lui Farah, nu a trecut peste pierderea ei. Într-un interviu mai vechi, el a mărturisit că  îi este dor de marea sa iubire, actrița Farrah Fawcet, și că regretă că nu a știut să fie un tată mai bun pentru cei patru copii săi, trei băieți și o fată,  care ș-au distrus viețile din cauza drogurilor.

Ryan a devenit celebru în întreaga lume după apariția sa în „Love Story”,  unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste din toate timpurile.  Filmul, recompensat cu patru Globuri de Aur și un premiu Oscar, spune povestea lui Oliver Barett IV, care provenea dintr-o familie înstarită și respectată de absolvenți ai Universității Harvard. Oliver Barett, de asemenea,  student al Universității Hardvard, se îndrăgostește de Jennifer Cavelleri, o fată ce provenea din clasa muncitoare, studentă la Radcliffe College.

Ryan O’Neal a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Farah Fawcett

Înaintea absolvirii, cei doi se hotăresc să se căsătoreasca chiar dacă era împotriva dorințelor tatălui lui Oliver. Fără sprijinul financiar al tatălui lui Oliver cuplul se luptă să plătească Harvard Law School, cu Jenny lucrând ca profesoară de muzică la o școală privată de muzică. Absolvind al treilea din clasă, Oliver acceptă o slujbă respectabilă la o firma de drept din New York. Cu noul venit, al lui Oliver, cuplul decide să aibă un copil. După ce nu izbutesc să îl conceapă, ei consultă un specialist, care după mai multe teste, îl înștiințează pe Oliver că Jenny este bolnavă și că în curând va muri, având leucemie.

Actorul a  trăit o poveste de dragoste fără sfârșit și în viața reală, alături de actrița Farrah Fawcett, starul din seria TV originala „Îngerii lui Charlie”. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, deși au trăit împreună timp de 17 de ani. S-au despărțit în 1997, dar și-au reluat relația în 2001. Farrah a murit în 2009 după doi ani de luptă împotriva cancerului, iar Ryan i-a stat alături până în ultima clipă.

În urmă cu trei ani, Ryan și-a lansat cartea de memorii, „Both of Us: My Life with Farrah”, în care descrie aspecte din viața lui alături de marea sa dragoste Farrah Fawcett, decedată în 2009 după o lungă luptă cu cancerul.

Citește și: