Actrița, care s-a întâlnit cu restul echipei din Friends, s-a pozat cu aceștia, spre bucuria fanilor, care nu i-au mai văzut de multă vreme împreună pe Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer.

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Mai cu seamă David Schwimmer și Matthew Perry sunt greu de prins, cel din urmă având mai multe probleme cu sănătatea, inclusiv o operație complicată.

În decurs de o oră, contul ei a înregistrat peste 116.000 de urmăritori, iar poza, câteva sute de mii de aprecieri, înainte ca pagina să se blocheze.

La o zi de la debutul pe reţeaua de socializare, Aniston are peste 7,4 milioane de urmăritori. Fotografia a primit peste 9 milioane de aprecieri, ceea ce spune multe despre popularitatea cele care a dat viață personajului rachel din Friends.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a reușit să-și păstreze fanii în ciuda trecerii anilor. A pierdut doi soți – Brad Pitt și Justin Theroux -, dar fanii i-au rămas mereu alături.

Vezi și Știi cum arată în realitate Gunther, din Friends? Iată-l la 25 de ani de la serial. E de nerecunoscut! | GALERIE FOTO

Citește și: