Frumoasa blondă a optat pentru un nou look. Ea a renunțat la părul lung și s-a tuns bob. Schimbarea  o prinde de minune și pare mai copilăroasă acum.

Mai mult, Ramona Olaru, care a divorțat de curând după trei ani de căsnicie și cinci ani de relație, a fost în centrul atenției joi, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Și asta, pentru că prezentatoarea a îmbrăcat o rochie foarte transperentă și cu un decolteu generos prin care i se vedeau  perfect sânii, dar și formele de invidiat.

Cum arată, la 23 de ani, fiica lui Eminem. A moștenit trăsăturile tatălui ei | GALERIE FOTOSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ramona Olaru a divorțat pe 1 iulie

Elena Perseil și-a prezentat colecția de rochii de seară, în cadrul rubricii ”Stil de Suces by Ellida Toma”, iar Ramona Olaru a vrut să prezinte ea una dintre ținute. Astfel, a îmbrăcat o rochie extrem de sexy și transparentă.

Ea a fost admirată și de Dani Oțil, care a declarat că este convins că cei care nu au vrut să fie cu Ramona, acum cu siguranță regretă, având în vedere cum arată.

„Doi tineri care au terminat liceul cu Ramona și care nu o băgau, pe vremea aia în seamă, acum au suspinat. Băieți, too late (n.r.-prea târziu), cum zice americanul, too late. Fă o piruetă pentru mamele lor. Aoleu, și mamele lor plâng acum”, a spus Dani.

Ramona Olaru, simpatica asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani”, i-a spus adio soțului, după cinci ani de relație și trei de căsnicie, pe 1 iulie. Blondina s-a fotografiat la notar, în timp ce semna actele de divorț, iar apoi a postat fotografia pe Instagram, alături de mesajul: „Viața merge mai departe”.

„Lumea oricum te critică, asa că… Continuă să cânți melodii în spaniola cu cuvinte care nici măcar nu există”, a mai scris Ramona, la o altă imagine de pe Instagram, în care apare cu noul look, iar fanii au reacționat imediat și auc încurajat-o.

„Arăți mai bine singură”, „Exact…tu ești faină oricum”, „ Faina și singură! Aviz amatorilor”, „Foarte tare. Ești superbă”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: