Îndrăgita cântăreața arată spectaculos. Loredana pare că a descoperit elixirul tinereții veșnice și arată la aproape 50 de ani ca la 20. Mândră de corpul ei, aceasta nu se sfiește să-l afișeze. Astfel, toți cei din public au rămas mască când artista a urcat pe scenă, Loredana având o apariție extrem de sexy.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ea a purtat o rochie neagră, cu trenă, extrem de transparentă, prin care formele ei se vedeau perfect și părea mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, însă într-adevăr artista arată impecabil. Mai mult, pe cap a purtat și o coroană aurie.

Loredana Groza a făcut senzație pe scena de la Cerbul de Aur

Deși în trecut a fost criticată pentru că ar fi exagerat cu operațiile estetice,  de data aceasta până și cei mai critici fani au felicitat-o pentru apariția ei sexy, aceasta făcând cu adevărat impresie la concursul organizat de TVR, unde a făcut un spectacol de zile mari.

„Lori, ai fost fantastica, ca întotdeauna de altfel. Felicitari, este o incantare sa te vedem si sa te auzim. De unde ai tu Lori atata energie? Ne-ai umplut inimile de bucurie, asa un spectacol n-am mai vazut de mult timp. Si da, rochia a fost superba”,  „Lori, dulceata Romanilor, omul cu cel m-ai frumos caracter si in top de 35 de anii. Pup,  frumusete”, „Minunat, ești o combinație între Madonna și Maria Tănase, promovezi muzica autentica, datorita ție generația tânără descoperă frumusețea folclorului nostru nemuritor! Bravo Lori!”, „Superbă,jos pălăria pentru un asa artist”, „Ai fost ceva de vis, Loredana, te ascult cu plăcere, FELICITĂRI”, „Ești unică&fenomenală atunci când urci pe scenă transformând show-ul în creație absolut de originală”, „Spectacol de zile mari, așa cum faci de obicei alături de maestrul Alexandru și ceilalți. Ținuta, fără egal . FELICITĂRI ! Eu , am savurat spectacolul tău”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

 

Citește și: